Vizionează aici noul videoclip al lui Ellie White, “Ziua Mea”!

După ce în primăvară a făcut furori cu “Sete de Noi“, videoclip în care invitat special a fost, Ellie White ataca topurile cu o nouă piesă, “Ziua Mea”.
Piesa se bucură şi de un videoclip filmat în luna iulie, în Malta, în aceleași locuri în care s-a turnat și pelicula „Contele de Monte Cristo”, care i-a avut în rolurile principale pe Gerard Depardieu și Ornella Muti.
„Am filmat videoclipul piesei în Malta, la invitația Ministerului Maltez de Turism și al agenției de turism Malta Travel. Prima zi am început-o cu o plimbare pana la Fereastra Albastra, una din emblemele insulei Gozo.
Locul este de vis. Am filmat printre stâncile săpate de valurile și vântul Mediteranean, am înotat și am ajuns în locul în care au fost filmate și câteva scene din „, declara Ellie White.
„Într-o altă zi, am filmat în locurile unde s-au turnat scene din filmul cu Dustin Hoffman în rolul principal. Localnicii au transformat tot acest decor într-un imens parc de distracții. Este unic în felul lui, ceva ce nu poate fi comparat cu niciun alt parc din lume. În a treia zi, am ajuns la Valetta, capitala ţării, un oraș superb aflat în patrimoniul UNESCO”, a adăugat cântăreaţa.
Citeşte mai multe despre noul videoclip Ellie White şi vezi videoclipul pe Bravonet.ro.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter