Doi tineri au mâncat alimentele care ar fi trebuit să ajungă la gunoi. Ce au pățit aceștia?

De Ioana Tătaru, pe
Doi tineri căsătoriți din Marea Britanie s-au provcat într-un mod neobișnuit! Aceștia au vrut să vadă dacă pot să trăiască o lună de zile fără să cumpere mâncare. Sophie și Paul Collins care au urmat o dietă vegană, au supraviețuit cu deșeuri alimentare timp de 4 săptămâni, economisind aproximativ 200 de lire sterline.

un cuplu vegan

Un cuplu căsătorit s-a provocat să trăiască de pe urma alimentelor care ar fi fost aruncate, pentru a arăta cât de multă mâncare se duce la gunoi în mod inutil. Sophie și Paul Collins, care au urmat o dietă vegană, au supraviețuit pe deșeurile alimentare timp de patru săptămâni, au mâncat fructe din copaci și mâncare expirată.

Philip Collins

Ei au mâncat fructe din copaci, le-au cerut prietenilor și familiei să le dea resturile de mâncare pe care le-ar fi aruncat și au cerut produse a căror dată de expirare trecuse, scrie The Independent.

Un tanar a mancat alimente expirate

Cei doi soți din Cambridge au început proiectul lor pentru a crește gradul de conștientizare a cantității imense de alimente care este irosită în fiecare an. Mai mult, tinerii au povestit că în cele patru săptămâni de experiment au reușit să strângă aproximativ 200 de lire sterline.

Citește și: „Un cuplu nu a mai făcut sex de trei ani, iar motivul este uimitor”

„Un cuplu de pensionari a câștigat 65 de milioane de euro la loterie”

Sursă foto: Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter