Doi soți din Louisiana au descoperit un bilet câștigător la loto, în timp ce făceau curățenie în casă

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Vineri, 24 februarie 2023, 16:04
Doi soți au descoperit un bilet câștigător, la loto, în valoare de aproape 2 milioane de dolari, în timp ce făceau curățenie în casă pentru Ziua Recunoștinței, informează ABC News. 

Harold, Tina Ehrenberg

Tina și Harold Ehrenberg au descoperit biletul pe noptieră, cu două săptămâni înainte să expire termenul de predare pentru a intra în posesia premiului. Extragerea la loto a avut loc pe 6 iunie, iar cei doi au descoperit biletul abia pe 17 noiembrie: „Prima dată am crezut că am făcut noi o greșeală, că am citit greșit numerele sau data de expirare. Am verificat de mai multe ori numerele, am fost foarte entuziasmați”, a declarat Harold Ehrenberg.

Cei doi au câștigat aproximativ 2 milioane de dolari

Din premiul total în valoare de 1,8 milioane de dolari, cei doi s-au ales cu 1,2 milioane, iar timp ce vânzătorul biletului câștigător a primit 1% din premiul total, respectiv 17.948 de dolari. Ei spun că vor păstra banii pentru când vor ieși la pensie: „Nu aveam planuri să cumpărăm nimic sau să mergem într-o excursie. O să depundem banii la bancă”, a povestit Tina Ehrenberg.

Citește și: -Sfaturi care îți cresc șansele să câștigi la loto

-Un cuplu a devenit celebru pe internet datorită ținutelor pe care le poartă

Sursă foto: Twitter, Facebook

Vezi şi de unde se ridică banii câștigați la Loto!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter