Destinaţii: Top cele mai ieftine staţiuni all-inclusive pentru vara 2013

De Diana Zagrean, pe

Vacanţa de vară se apropie şi toată lumea caută destinaţii cât mai avantajoase din punct de vedere al preţurilor. Dacă vrei să mergi în vacanţă cu toată familia şi să ai parte de reduceri sau regim all-inclusive, iată ce variante ai. Vezi care sunt cele mai ieftine staţiuni all-inclusive pentru vara 2013.

Belek, Turcia

Staţiunea all-inclusive Iberostar Bellis din Belek vă pune la dispoziţie parcuri acvatice şi băi turceşti pentru toată familia. Puteţi vizita şi ruinele romane de la Perge şi amfiteatrul Aspendos în staţiunea de cinci stele. Un sejur de o săptămână cu tot cu transport şi taxe până aici vă costă în jur de 700 euro de persoană, iar copiii, în funcţie de vârstă, pot beneficia de reduceri.
Citeşte şi Destinaţii: Top locuri perfecte pentru o vacanţă cu familia

Corfu, Grecia

Evitaţi coasta de sud a insulei, care este foarte aglomerată vara în favoarea relaxării din partea de nord a insulei Corfu. Aici găsiţi vile micuţe, cu chicinetă şi frigider, pentru cazul în caer vreţi să ţineţi mâncarea copiiilor la rece. Un sejur de 7 zile în Corfu vă costă cam 400 de euro de persoană, în funcţie de unitatea de cazare aleasă.
 
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter