„Despacito” a devenit cel mai vizionat videoclip de pe Youtube. Are 6 miliarde de afișări

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 26 februarie 2019, 12:12
Videoclipul piesei „Despacito”, interpretată de Luis Fonsi și Daddy Yankee, a devenit cel mai vizionat din istoria platformei Youtube, ajungând la 6 miliarde de vizualizări.

Potrivit unui comunicat al Youtube, „Despacito” are 1,9 miliarde de vizualizări în plus față de orice alt clip de pe această platformă.

Pe poziția secundă se află „Shape of You” al lui Ed Sheran, cu aproape 4 miliarde vizualizări, iar pe trei este Wiz Kalifa cu „See You Again”, care are un număr similar de afișări.

„Despacito” a ajuns să depășească, la momentul său de vârf, 25 de milioane de vizualizări într-o singură zi și are o medie de 2.8 milioane vizualizări zilnice pe an.

Videoclipul lui Fonsi a fost și primul din istoria Youtube care a atins pragul de 3 miliarde de vizualizări.

Acesta nu este singurul succes pe Youtube al câtărețului portorican. În 2017, „Echame la Culpa”, în colaborare cu Demi Lovato, a ajuns cel mai rapid la 1 miliard de vizualizări. În prezent, acest clip are 1.7 miliarde afișări.

Luis Alfonso Rodríguez López-Cepero, cunoscut ca Luis Fonsi, este un cântăreț, compozitor și actor de telenovele portorican. În urmă cu câțiva ani, artistul a fost căsătorit cu o cunoscută actriță de telenovele, însă separarea lor a fost una plină de acuzații și scandaluri. În prezent, Fonsi este însurat cu Agueda Lopez, cu care are doi copii: Mikaela și Rocco.

Cu piesa „Despacito”, Luis Fonsi și Daddy Yankee au câștigat premiul Grammy pentru „cântecul anului” în 2017.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter