Technoblade, un celebru YouTuber, a murit de cancer la 23 de ani. Care a fost ultimul lui mesaj

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 01 iulie 2022, 15:51

Technoblade, un celebru creator de conținut pe YouTube, s-a stins din viață la vârsta de 23 de ani. Familia a postat în numele lui un mesaj de adio extrem de emoționant.

Technoblade și-a câștigat popularitatea pe YouTube vorbind despre viața lui într-un mod plin de umor, în timp ce juca Minecraft. Tânărul avea 11 milioane de fani și milioane de vizualizări la videoclipurile sale.

Technoblade, diagnosticat cu cancer în 2021

Anul trecut, în luna august, tânărul le-a mărturisit urmăritorilor săi că a fost diagnosticat cu cancer, potrivit bbc.com. Acesta le-a explicat că a simțit o durere în mâna dreaptă, dar a crezut că este din cauza jocului excesiv. După ce i s-a umflat brațul a mers la spital și ulterior a fost diagnosticat cu cancer.

În luna februarie a urmat ședinte de chimioterapie și radioterapie și a suferit o intervenție chirurgicală pentru salvarea membrelor, după ce a dezvoltat o tumoră la mâna dreaptă.

Se știu puține lucruri despre Technoblade, care și-a păstrat adevărata identitate ascunsă până la sfârșit.

Citește și: Mihaela Bilic avertizează: Pepenele roșu poate afecta ficatul

Ce spune Radu Vâlcan despre relația dintre Teodora și Alex de la „Insula Iubirii”. Actorul a văzut cu ochii lui ce se petrece între cei doi

Angelina Jolie, trei căsătorii, trei „rochii” ieșite din comun. Ce a purtat actrița la cele trei cununii

EXCLUSIV. Fosta iubită a lui R. Kelly ne-a vorbit despre relația abuzivă pe care a avut-o cu artistul

Mesajul de adio al lui Technoblade

În videoclipul intitulat „Rămas bun, tocilarilor”, care a adunat 16 milioane de vizualizări, tatăl tânărului citește mesajul pe care Technoblade l-a scris cu câteva ore înainte să moară și în care a dezvăluit că numele său real era Alex.

Bună ziua tuturor, sunt Technoblade. Dacă vă uitați la asta înseamnă că am murit. Vă mulțumesc tuturor pentru că mi-ați susținut conținutul de-a lungul anilor. Dacă aș mai avea încă o sută de vieți, cred că aș alege să fiu din nou Technoblade de fiecare dată, deoarece aceia au fost cei mai fericiți ani din viața mea. Sper să trăiți cu toții vieți lungi, prospere și fericite. Vă iubesc, a transmis el.

Tatăl băiatului le-a spus celor 11 milioane de urmăritori că fiul lui a fost „cel mai uimitor copil pe care cineva și l-ar putea dori vreodată”.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter