Descoperirea surprinzătoare pe care a făcut-o o tânără într-o fotografie din copilărie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Joi, 14 decembrie 2017, 18:17
Verona Koliqi, o tânără din Kosovo care locuieşte în Londra, îi arăta cu logodnicului ei, Mirand Buzaku, un album de fotografii cu ea din copilărie.

La un moment dat, una dintre ele i-a atras atenţia tânărului, deoarece i s-a părut foarte cunoscut locul în care a fost făcută fotografia. De fapt, într-o fotografie a logodnicei lui de pe o plajă din Muntenegru apare chiar el, pe când era copil. Mirand este băiatul din fundal, aflat pe o saltea gonflabilă.

În imaginea respectivă, făcută în urmă cu zece ani, Verona se afla la plajă în Muntenegru, alături de mai mulți copii. Acum, revăzând pozele de familie cu logodnicul ei, Mirand, care a observat că băiatul care plutea în spate pe o saltea gonflabilă era… chiar el!


„A observat băiatul din spate, care avea același tricou, pantaloni și saltea ca și el”, a povestit Verona.

Inițial, cuplul a crezut că acest lucru nu e posibil. Se gândeau că este puțin probabil ca amândoi să se afle în vacanță în același loc, pe aceeași plaja, în același moment. Însă, după ce și-au consultat familiile, și-au dat seama că este adevărat.

Ei nu au făcut cunoștință când erau copii și nu s-au mai văzut până în vara lui 2016, când drumurile lor s-au reîntâlnit în Kosovo. La un an distanță, cei doi s-au logodit.

Verona a împărtășit această poveste pe o rețea de socializare, unde s-a viralizat instant.

Citește și – O bătrânică vizita un muzeu când și-a văzut fotografia pe un jurnal de război. A izbucnit în lacrimi după ce l-a citit

Citește și – A văzut fotografia de nuntă a mamei sale în vitrina unui magazin. Când a aflat adevărul, a început să țipe

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter