Dan Negru, cameraman de ocazie! Uite pe cine a filmat!

De Unica.ro, pe

O nouã ediţie „Te pui cu blondele?” revine în aceastã searã la Antena 1. Anda Adam, Andreea Bãlan şi Cezar Ouatu fac echipã şi îşi testeazã cunoştinţele de culturã generalã cu armata de blonde a lui Negru.
Curioase din fire şi atente la cele mai mici detalii, blondele i-au asaltat cu întrebãri şi provocãri pe cei trei invitaţi.
Şi pentru cã printre cele 50 de frumoase domnişoare se afla şi o sopranã, aceasta nu a putut rata ocazia de a face un duet cu Cezar. Contratenorul a fost mai mult decât încântat de invitaţia tinerei: „Sunt şocat, a ales o arie foarte grea! Dar nu pot decât sã mã bucur!”.
Mirarea nu a fost doar de partea lui Cezar, ci şi pentru Dan Negru, care a fost rugat de blondã sã înregistreze momentul cu telefonul ei mobil. „Tu ca tu şocat, dar eu cã sunt cameraman?” i-a spus râzând campionul divertismentului lui Cezar. Cu ce curiozitãţi i-au întâmpinat blondele pe cei trei invitaţi rãmâne de vãzut în aceastã searã, de la 20:30, într-o nouã ediţie incendiarã „Te pui cu blondele?”, numai la Antena 1.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter