Cum va fi vremea de Valentine’s Day 2019

De Oana Dinu, pe
V-ați făcut deja planurile pentru ziua asta atât de specială? Dacă alegeți să mergeți la munte în orice altă zonă a țării, pentru a nu avea surprize, iată cum va fi vremea de Valentine's Day 2019.

În timp ce unele cupluri preferă să stea acasă și să se uite la filme romantice, altele aleg destinații montane sau alte locații cu iz de romantism din țară sau din afara ei. Dacă plănuiți să petreceți o zi specială pe meleaguri românești, iată cum va fi vremea de Valentine’s Day 2019, conform ANM.

Cum va fi vremea de Valentine’s Day 2019 în țară

În Banat, deși în intervalul 10 – 12 februarie vremea va fi caldă, începând cu 13 februarie temperaturile vor fi în ușoară scădere, astfel că, maximele vor avea în medie 7 – 8 grade Celsius, iar minimele -2/-1 grad. Din 11 februarie se anunță și șanse de precipitații slabe cantitativ, cu caracter local și temporar.

În Crișana, regimul termic diurn va avea tendințe de ușoară scădere începând cu data de 13 februarie. Temperatura pe timp de zi va atinge o medie de 6 – 7 grade, iar valorile termice nocturne vor scădea până la -3/-2 grade. Și aici se semnalează șanse ridicate de precipitații din data de 11 februarie.

În Transilvania sunt o mulțime de locuri frumoase, iar pentru o zi cu totul deosebită, este important să știți cum va fi vremea de Valentine’s Day 2019. Media maximelor se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea a minimelor va coborî până spre -6/-1 grad. Sunt șanse de precipitații slabe cantitativ și în această zonă.

Frumoasa zonă a Maramureșului este, de asemenea, o destinație pe care puteți să o luați în considerare pentru Valentine’s Day 2019. Aici, media regională a maximelor termice nu va depăși 4 grade Celsius. Temperaturile minime vor fi negative în această perioadă și se vor situa, în general, între -4 și 0 grade.

În Moldova, vremea va intra într-un proces de răcire din 12 februarie, iar maximele nu vor mai depăși 4 grade Celsius. Media minimelor termice se va situa în jurul valorilor de -5/-1 grad. Meteorologii ANM estimează că vor cădea ploi slabe cantitativ în această zonă.

Dacă vreți să dați o fugă la mare, vă spunem cum va fi vremea de Valentine’s Day 2019 și în zona Dobrogei. Temperaturile vor scădea și în această zonă, astfel că maxima va avea aproximativ 4 grade, iar minima va avea valori pozitive. Există șanse să plouă trecător, dar precipitațiile vor fi slabe cantitativ.

În Muntenia, maxima nu va depăși valorile de 4 – 5 grade în preajma zilei de 14 februarie. Media minimelor termice va scădea până spre -2/0 grade Celsius. Probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată după data de 12 februarie.

Vremea în Oltenia se va răci până la o medie a maximelor de 6 – 7 grade Celsius. Valorile termice nocturne vor scădea și ele până la -3/1 grad în preajma sărbătorii de Valentine’s Day 2019. Temporar se vor semnala și precipitații.

Cum va fi vremea de Valentine’s Day 2019 la munte

Dacă vorbim de o escapadă romantică la munte Valentine’s Day 2019, cum va fi vremea contează, cu siguranță. Tendința va fi de scădere în această perioadă. Maximele vor varia între -3/-2 grade, iar minimele vor avea valori negative. Există posibilitatea să cadă precipitații și în zona montană.

Cum va fi vremea de Valentine’s Day 2019 în București

Dacă alegeți să petreceți Ziua Îndrăgostiților în București, trebuie să știți că vremea va fi capricioasă, cu ninsoare dimineața, ploaie moderată ziua și din nou ninsoare puternică pe timp de noapte. Maxima se va înregistra în jurul valorilor de 0 – 2 grade Celsius, iar minima va coborî până spre -1 grad.

Sursă foto: shutterstock.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter