Cum să îți alegi sutienul perfect fără să îl probezi

De Oana Savin, pe
De multe ori nu ajungi la magazin pentru a-ți cumpăra un sutien și preferi să îl comanzi online. Dar cum știi care este mărimea potrivită pentru tine? O echipă de experți a dezvăluit cum te poți măsura pentru a-ți putea alege un sutien pe mărimea ta.

Când nu ai timp să mergi prin magazine la cumpărături îți faci cumpărăturile online. Însă de multe ori ai neplăcuta surpriză să afli că ceea ce ai cumpărat nu este pe mărimea ta. Iar în cazul lenjeriei de corp este cu atât mai dificil pentru că nu poate fi returnată.

O echipă de experți britanici îți vine în ajutor și îți expune secretul găsirii unui sutien care să ți se potrivească, fără a-l proba. Iar acest secret stă în trei pași simpli.

  1. Găsește un centimetru – Pentru o măsurătoate corectă, înfășoară centimetrul în jurul trunchiului tău, chiar sub sâni.
  2. Măsoară-ți bustul – Înfășoară centimetrul în jurul pieptului tău, la nivelul sfârcurilor.
  3. Găsește-ți mărimea cupei – Folosește diferența dintre cele două mărimi pentru a afla mărimea sutienului tău. Mărimea cupei trebuie să fie diferența dintre cele două mărimi măsurate mai sus.

Astfel, dacă diferența este mai mică de 1, atunci porți mărimea AA, 1 înseamnă cupa A, doi înseamnă B și așa mai departe.

Dacă totuși ajungi în magazin și probezi un sutien, Julia Mercer, specialist în sutiene, a explicat pentru Daily Mail, că poți verifica dacă acesta este bun prin următoarea metodă: „ridici mâinile, îți miști trupul și sutienul se va potrivi perfect”.

Numărul cupei – Litera cupei

1 – AA

2 – A

3 – B

4 – C

5 – D

6 – DD

Sursă foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter