Sutienul care se deschide singur când te îndrăgosteşti. Vezi cum arată

De Diana Zagrean, pe

De Ziua îndrăgostiţilor poţi să-ţi faci un cadou năzdrăvan. S-a inventat sutienul care se deschide singur, atunci când “simte” că te-ai îndrăgostit. Vezi cum arată şi care este mecanismul din spatele “trucului”.
 
Producătorul de lenjerie intimă Ravijour din Japonia a reuşit să inventeze un sutien minune pentru Valentine’s Day.
„True Love Tester” are un mecanism inserat în sistemul de închidere al sutienului, care, conectat prin Bluetooth la o aplicaţie de pe smartphone, îţi poate arăta pe loc cât de tare îţi place bărbatul cu care eşti la întâlnire.
Sutienul care se deschide singur când te îndrăgosteşti. Vezi cum arată
Senzorii din sutienul gadget măsoară ritmul şi bătăile inimii celei care poartă ingenioasa lenjerie. Datele sunt trimise via Bluetooth către aplicaţia de pe smartphone, care analizează şi decide dacă femeia este cu adevărat îndrăgostită.
Producătorii lenjeriei minune pentru Valentine’s Day spun că indicatorii biometrici pentru îndrăgosteală sunt uşor de distins faţă de alte emoţii, mai ales la femei.
Studiile făcute înainte de lansarea sutienului care se deschide singur atunci când te îndrăgosteşti au fost făcute pe femei care erau la shopping, făceau jogging, se uitau la filme horror, flirtau, primeau un cadou surpriză şi mâncau alimente foarte condimentate. Astfel, s-a determinat că o inimă îndrăgostită bate într-un fel anume, diferit de celelalte situaţii.
Sutienul care se deschide singur când te îndrăgosteşti. Vezi cum arată
Sutienul se deschide singur atunci când indicatorii depăşesc o anumită cifră.
Ai purta aşa ceva cu ocazia sărbătorii de Sf. Valentin?
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter