Cum arată femeia care vrea să aibă cel mai mare posterior din lume

De Oana Dinu, pe
O femeie din Suedia își dorește să aibă cel mai mare posterior din lume și nimic nu pare să îi stea în cale. Ea a recurs deja la câteva operații estetice și mai are programate și alte intervenții. 

Natasha Crown s-a născut în Serbia şi s-a mutat în Suedia când avea 10 ani. A avut dimensiuni normale, dar i s-a părut plictisitor să arate ca toți ceilalți și a devenit dependentă de operațiile estetice pentru a deveni femeia cu cel mai mare posterior din lume, conform ȘtirileProTv.

“Am fost şi slabă. Nu mi se pare amuzant. E plictisitor, fiindcă toată lumea arată aşa” a spus femeia.


Natasha nu este deranjată de oamenii care se uită curioși la ea pe stradă. Și-a mărit posteriorul de trei ori și acum circumferința este de 70 cm. A făcut și două operații de mărire a sânilor, dar nu se va opri aici. Femeia are programate și alte operații estetice.

„Nu te poţi opri. Mereu mai ai ceva de corectat” a mai dezvăluit Natasha.

Până la recordul de 2,43 cm mai are mult, iar stilul ei de viață îi îngrijorează pe apropiați, care încearcă fără succes să o convingă să renunțe la planul ei. Faptul că ține un regim alimentar ce implică cantități foarte mari de mâncare îi poate pune în pericol sănătatea. Face acest lucru pentru a acumula grăsime pe abdomen ce poate fi folosită de medicii esteticeni pentru a-i mări șezutul.

Citește și: 

Mădălina Ghenea, aparție încântătoare la Festivalul de Film de la Veneția

Actrița Susan Brown a încetat din viață la vârsta de 86 de ani

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter