Cum a reușit un copil de 6 ani să câștige 11 milioane de dolari într-un an

De Adina Radu, pe Ultimul update Luni, 18 decembrie 2017, 19:23
Faceți cunoștință cu Ryan, un băiețel de doar 6 ani, care a câștigat în ultimul an peste 11 milioane de dolari făcând recenzii la jucării pe Internet.

Copilul este gazda unui canal popular de review-uri pe Youtube, denumit „Ryan ToysReview”. De aministrarea canalului se ocupă părinții săi și tot ei editează materialele video și strâng jucăriile ce urmează să fie prezentate.

Contul a fost înființat în martie 2015 după ce copilul, atunci în vârstă de 4 ani, pasionat de videoclipurile cu recenzii la jucării care circulau pe Internet, i-a întrebat pe părinții lui dacă poate avea propriul cont. În filmările de pe YouTube, Ryan testează și evaluează jucării, făcând comentarii amuzante, încurajat de părinții săi.

Părinții săi au ținut să menționeze că nu plănuiesc să dedice acestui scop toată viața copilului. În schimb, și-au propus să analizeze entuziasmul lui Ryan vizavi de subiect, iar atunci când acesta se va plictisi de jucării, vor întrerupe programul.

În acelaşi timp, familia băieţelului a mai lansat un canal, care se concentrează pe aventurile zilnice ale băieţelului şi surorilor sale gemene, Emma şi Kate.

Ryan „ToysReview” a avut un început timid, dar lucrurile s-au schimbat în iulie 2015, când clipul „Giant egg surprise”, care oferea detalii despre deschiderea unei cutii ce conține mai mult de 100 de jucării din seria „Cars” a lui Pixar a devenit viral.

În prezent, filmarea repectivă are peste 800 de milioane de vizualizări, iar canalul generează venituri de circa 1 milion de dolari pe lună doar din publicitate.

Citește și – Opulența Instagram: Cei mai bogați copii din Rusia

Citește și – A renunțat la școală la 16 ani, iar acum este cea mai bogată femeie din lume

Foto – captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter