Nico de Transilvania prezintă The Correspondents

De Unica.ro, pe

The Correspondents este un duo britanic de electro, swing & hip hop format din DJ Mr Chuckles & MC Mr Bruce. Nico de Transilvania este de origine română…
… dar locuieşte de mai mulţi ani în Brighton, UK.

Nico de Transilvania şi The Correspondents vor concerta joi, 28 aprilie, în Club Tralala, de la ora 22:00.

Înainte de a forma The Correspondents, Mr Chuckles a experimentat pentru mai mulţi ani amestecul de Hip Hop, Jazz şi Dance în timp ce Mr Bruce îşi exersa dexteritatea vocală pe Drum ‘n’ Bass, Breaks & Funk. Colaborarea între cei doi artişti a fost absolut fantastică iar debutul lor, în această formulă, a fost unul exploziv.

Au participat la numeroase festivaluri – Glastonbury Festival, Secret Garden Party, Bestival, Kendal Calling, Shambhala (Music Festival), Big Chill şi multe altele – şi au împărţit scena cu artişti de renume – Lilly Allen, VV Brown, Bat For Lashes, Lazy Habits, Daedalus, Bassment Jaxx, Rob Da Bank, Rusko, Kitty Daisy & Lewis, Cuban Brothers, Brass Roots, Jocelyn Brown, Dub Pistols etc.

Ziarul britanic The Telegraph i-a catalogat ca fiind în top 10 al celor mai bune performanţe, la Glastonbury Festival, în 2010.

Nico de Transilvania este de origine română dar locuieşte de mai mulţi ani în Brighton – UK, devenind în ultimii ani din ce în ce mai apreciată pentru stilul ei propriu care îmbină elemente de Swing, Electro şi cu o foarte mare influenţă de Balkan Beat.

Acest stil ce debordează de energie şi optimism, a propulsat-o pe Nico pe scenele multor evenimente şi festivaluri din UK şi nu numai: The Big Chill, Secret Garden, Bestival, Brighton Festival, Eurocultured, etc. În România, Nico de Transilvania a mixat pentru prima oară anul trecut, în cadrul evenimentului Solid Like Rock.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter