Corporatiștii nu vor mai putea ajunge direct cu metroul în Pipera. Unde trebuie să schimbe

De Oana Dinu, pe
Metrorex a anunțat începerea lucrărilor de modernizare pe Magistrala 2 și schimbarea circulației trenurilor pe o perioadă de 3 zile. Cum vor putea ajunge corporatiștii în Pipera.

Metrorex a anunțat printr-un comunicat de presă faptul că, pentru îmbunătățirea condițiilor de circulație a trenurilor, în perioada 31 august – 2 septembrie se vor efecta lucrări de modernizare și înlocuire a macazurilor la stația Pipera.

În perioada lucrărilor, circulația trenurilor va fi reorganizată.

Vineri, 31 august, călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera și retur), vor schimba trenul la stația Aurel Vlaicu, de pe același peron, de la aceeași linie sau de la linia vecină, pentru a-și continua călătoria. La orele de vârf, intervalul de circulație între trenuri pe tronsoanele Berceni – Aurel Vlaicu – Berceni va fi de 5-6 minute, respectiv 8-9 minute în restul zilei. Pe tronsoanele Aurel Vlaicu – Pipera – Aurel Vlaicu, intervalul de succedare a trenurilor este de 10 minute la orele de vârf și de 16 minute în restul zilei.

În perioada 1 – 2 septembrie (sâmbătă și duminică), călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera și retur) vor coborî in stația Aviatorilor și vor lua un alt tren de la aceeași linie, pentru continuarea călătoriei. Pe tronsoanele Berceni – Aviatorilor – Berceni, intervalul de succedare a trenurilor va fi de 8 minute. Pe tronsonul Aviatorilor – Pipera – Aviatorilor, intervalul de succedare a trenurilor va fi de 16 minute.

Citește și: 

Călătorii dintr-un tren au rămas șocați când a urcat el. Toți au scos telefoanele pentru a-l filma FOTO

Un nou tip de virus se răspândește pe Android

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter