Nou incident la metrou. Călătorii, coborâți la Piața Victoriei

De Unica.ro, pe

Un nou incident a avut loc pe magistrala 2, după alerta de incendiu de la Piața Romană din această dimineață. Călătorii care se îndreptau spre Berceni au fost anunțați la stația Piața Victoriei să coboare din tren, după ce garnitura a ajuns pe linia care duce spre stația Pipera. Reprezentanții Metrorex au precizat pentru Libertatea că s-a încercat o variantă de reorganizare a circulației, dar la care s-a renunțat.

Nou incident la metrou. Călătorii, coborâți la Piața Victoriei

În jurul orei 16:20, călătorii de pe magistrala 2, care se îndreptau spre Berceni din direcția Pipera, au fost anunțați la Piața Victoriei să coboare din tren, după ce garnitura a ajuns pe linia care duce spre stația Pipera. Călătorii au coborât și au fost îndrumați să schimbe peronul pentru a se îndrepta în direcția Berceni.

Contactați de Libertatea, reprezentanții Metrorex au precizat că s-a încercat o variantă de reorganizare a circulației, dar la care s-a renunțat. Potrivit Metrorex, circulația trenurilor de metrou rămâne reorganizată, până când comisia tehnică de specialitate Metrorex – AGIFER va dispune retragerea trenului în depou.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

O garnitură de metrou a luat foc în București. A fost activat Planul Roșu pentru două spitale

Elevii nu vor mai putea face meditații cu profesorii care le predau la clase

Medicul român care a făcut falsul anunț despre primul caz de variola maimuței la noi a fost internat la Psihiatrie

„Astfel, până la finalul zilei, circulația trenurilor cu călători pe Magistrala 2 se desfășoară la un interval de 10-12 minute după cum urmează: pe traseul Pipera – Berceni – Pipera se circulă normal, cu excepția distanței dintre stațiile Piața Romană și Piața Unirii 2, unde se circulă pe un singur fir, alternativ. Metrorex prezintă scuze călătorilor pentru disconfortul creat”, transmite Metrorex.

La stația de metrou de la Universitate, unde se circulă pe un singur fir, călătorii nu reușesc să se urce în vagoane, iar mulți urcă la suprafață pentru a folosi mijloacele de transport ale STB.

Foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter