Caz inexplicabil! Un copil nu mai simte foamea şi setea de peste un an! Video

De Geo Berciu, pe

Un băiat de 12 ani din America a pus pe jar comunitatea ştiinţifică, pentru că boala de care suferă nu are nici o explicaţie: puştiul nu a mâncat şi nu a băut nimic de peste un an.

Straniul caz a început la 14 octombrie 2013, zi în care Landon Jones şi-a pierdut nu numai pofta de mâncare, ci şi senzaţia de foame şi sete. „Ceva s-a întâmplat în acea noapte. S-a trezit așa și încă nu și-a revenit”, spune tatăl său, Michael.

Disperaţi că puştiul refuză cu încăpăţânare mâncarea şi băuturile de orice fel, părinţii l-au dus la medici, însă specialiştii din cinci spitale au ridicat neputincioşi din umeri. Aflați în imposibilitatea de a pune un diagnostic în cazul acestui tânăr care a pierdut aproape 20 de kilograme, medicii au apreciat că ar putea fi vorba despre o boală extrem de rară și necunoscută.

De unde era un copil obişnuit, deosebit de activ, acum Landon Jones s-a transformat vizibil. Băiatul de 12 ani afirmă că se simte bine, deși, potrivit părinților săi, își petrece cea mai mare parte a zilei în pat, din cauza oboselii.
(Sursa foto: Captura video)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter