Top 4 oameni celebri care au murit ciudat. Îţi vine să crezi?

De Diana Zagrean, pe

Unii oameni au ghinion şi mor ciudat, în cele mai bizare circumstanţe. Iată 4 cazuri de oameni celebri care au murit în mod stupid, ciudat şi greu de înţeles. Îţi vine să crezi că se poate muri din aşa ceva?

Eschil, părintele tragediei, ucis de o broască ţestoasă pentru că era chel

Eschil, unul dintre cei mai cunoscuţi scriitori din Grecia Antică şi inventatorul tragediei ca gen literar a avut parte de o moarte incredibil de ciudată.
Eschil a fost ucis de o broască ţestoasă care i-a aterizat în cap. Vulturul care încerca să spargă carapacea acesteia a crezut că o aruncă pe o piatră lucioasă. Impactul a fost fatal atât bietului animal, cât şi scriitorului grec. Pare incredibil, dar este singurul caz de omucidere în care arma crimei este o broască ţestoasă din istorie.

Tennessee Williams, scriitorul american ucis de un capac de plastic

Dramaturg, poet şi romancier american, câştigător de premiu Pulitzer pentru literatură, Tennessee Williams a murit într-un mod stupid şi misterios.
Cunoscut pentru opere ca „Un tramvai numit dorinţă”, „Pisica pe acoperişul fierbinte”, sau „Menajeria de sticlă”, scriitorul avea obiceiul să-şi pună picături în ochi în fiecare seară.
Obiceiul lui foarte nesănătos legat de această nevoie medicală i-a adus sfârşitul în final.
Tennessee Williams scotea capacul sticlei de picături cu dinţii şi îl ţinea în gură, în timp ce se apleca pentru a pune picăturile în ochi. Într-o seară, el a înghiţit accidental capacul şi a murit înecat cu acesta.
Citeşte mai departe şi vezi ce alte celebrităţi au avut parte de morţi ciudate, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter