Şocant: Află povestea tristă a fetiţei care s-a născut sirenă

De Diana Zagrean, pe

Shiloh Pepin s-a născut cu o boală extrem de rară: sindromul sirenă, sau sirenomelia. Deşi şansele ei de viaţă erau de câteva ore sau maxim câteva zile, fetiţa a rezistat până la vârsta de 10 ani, luptând vitejeşte cu toate problemele cauzate de boala ei şi de divorţul părinţilor. Iată povestea ei.
Shiloh Pepin s-a născut cu o boală rară, numită şi sindromul sirenă. Ea avea picioarele lipite la naştere, nu avea colon, avea doar o bucată de rinichi funcţional, nu avea anus, vagin şi multe vase de sânge din picioare erau malformate.
Deşi doctorii i-au anunţat pe părinţi că majoritatea copiiilor născuţi cu această malformaţie nu supravieţuiesc mai mult de câteva zile, Shiloh Pepin s-a încăpăţânat să trăiască.
Şocant: Află povestea tristă a fetiţei care s-a născut sirenă
La scurt timp după naştere, rinichiul ei a cedat şi a suferit primul ei transplant. În plus, toată viaţa ei a avut nevoie de pungi de colectare a dejecţiilor, deoarece sistemul ei digestiv nu era complet.
Citeşte şi Qian Hongyan, fetiţa cu o minge de baschet în loc de picioare
În ciuda problemelor grave de sănătate, a transplanturilor prin care a trecut la o vârstă fragedă şi a imposibilităţii de a merge vreodată, fetiţa s-a decis să lupte.
În 2007 a avut nevoie din nou de un rinichi şi a suferit cel de-al doilea transplant. Shiloh Pepin a rezistat şi acestor proceduri.
Şocant: Află povestea tristă a fetiţei care s-a născut sirenă
În plus, greutăţile prin care au fost nevoiţi să treacă i-a făcut pe părinţii ei să se îndepărteze şi să se despartă, deşi continuau să aibă împreună grjă de ea.
Citeşte mai departe şi află povestea lui Shiloh Pepin, fetiţa sirenă care a impresionat o lume întreagă, pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter