Concertele lunii decembrie în Bucureşti

De Nicoleta Galeteanu, pe

Colindător prin excelenţă, Ştefan Hruşcă dă tonul celor mai frumoase colinde de iarnă, Orchestră din Viena se întoarce la Bucureşti, iar Salvatore Adamo ne va încânta pentru prima dată live. Află care sunt cele mai aşteptate concerte ale lunii decembrie la Bucurelti în 2011!
 

Colindele lui Ştefan Hruşcă

În această seară, cântăreţul maramureşan dă glas celor mai vechi şi mai frumoase colinde româneşti, în cadrul unui turneu de amploare desfăşurat în toată ţara.

“Afară ninge liniştit”, “Florile dalbe” sau “Trei păstori” sunt doar câteva dintre colindele nemuritoare care aduc spiritul Crăciunului în fiecare an.

Când: 7 decembrie, ora 20:00
Unde: Sala Palatului
Preţ: 50 – 150 lei

Un Crăciun vienez cu Strauss Festival Orchestra

Pentru al treilea an consecutiv, prestigioasa Orchestră din Viena ne propune să celebrăm Crăciunul în stil vienez.
„Vienna Classic Christmas” este un concert absolut magic, ce cuprinde valsuri, marşuri şi polci şi, fireşte, o colecţie specială de colinde tradiţionale de Crăciun.

Când: 19 şi 21 decembrie, ora 19:30.
Unde: Sala Palatului şi Opera Naţională
Preţ: 50 – 200 lei

“Degeaba…?!” – concert Tudor Gheorghe

Maestrul cuvintelor cântate, aşa cum i se spune, cunoscutul cântăreţ de folk Tudor Gheorghe promite un spectacol desăvârşit, în stilul său caracteristic, pe care ar fi păcat să îl pierzi.

Mergi să îl asculţi pe îndrăgitul artist care va evolua pe scenă alături de peste 70 de instrumentişti, un grup coral şi o trupă rock, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu într-un spectacol incendiar.

Când: 23 decembrie, ora 19:00
Unde: Sala Palatului
Preţ: 40 – 140 lei   

Edvin Marton la Gala Crăciun Vienez

Clebrul compozitor şi excelent maestru al viorii, Edvin Marton revine la rândul său, ca mulţi alţi artişti, pe scena românească, chiar în ajun de Crăciun.

Alături de European Royal Orchestra, sub bagheta dirijorului austriac Gottfried Rabl, violonistul va oferi o demonstraţie sublimă la “Gala Crăciun Vienez”, unde audienţa se va delecta cu cele mai celebre pieseale artistului:  “Romeo and Juliet” , “Hungarian Rhapsody No. 6″, “Tosca Fantasy”, “The Godfather”, “Love Story” sau “Love in Venice“.

Unde: Sala Palatului
Când: 21 şi 22 decembrie
Preţ: 80 – 300 lei

Demis Roussos la Bucureşti

“Ave Maria“, “White Christmas“, “Silent night“, “Amazing Grace“ şi “Goodbye my love, goodbye!” sunt doar câteva dintre sublimele balade pe care faimosul artist le va dedica fanilor săi de Crăciun. Din repertoriul artistului nu vor lipsi clasicele colinde care completează atmosfera magică a Crăciunului.

Când: 20 decembrie
Unde: Sala Palatului
Preţ: 50 – 300 lei

Celelalte Cuvinte – concert aniversar

Cu nouă albume la activ, Celelalte Cuvinte – una dintre cele mai longevive trupe româneşti -, te invită să sărbătoreşti alături de ea în turneul aniversar de 30 de ani de carieră, în cazul celor cinci membri, şi încântare, pentru fani.

Unde: Sala Palatului
Când: 8 decembrie, ora 20:00
Preţ: 50 – 130 lei

Ştefan Bănică Jr. renaşte rock ‘n’ roll-ul

Aşa cum şi-a obişnuit fanii de 10 ani încoace, Ştefan Banică Jr. se pregăteşte de o nouă serie de concerte speciale de Crăciun. Anul acesta, artistul susţine cel de-al 10-lea an de concerte de sărbători, iar show-urile sale au fost mereu sold out.

Unde: Sala Palatului
Când: 14, 15, 16, 17 şi 18 decembrie
Preţ: 60 – 150 lei

Salvatore Adamo la Bucureşti

“Tombe la Neige“,”Vous Permettez Monsieur“, “La Nuit” şi “Dolce Paola” sunt câteva dintre cele mai frumoase piese cu care cântăreţul italian şi-a cucerit fanii din toată lumea.

Artistul Salvatore Adamo, care cântă în nouă limbi străine, va concerta în premieră în România în această lună, prin urmare profită de ocazia unică de a asculta celebrele melodii live.

Când: sâmbătă, 10 decembrie
Unde: Sala Palatului
Preţ: 100 – 350 lei

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter