Concertele care vor face senzaţie în 2012 în România

De Nicoleta Galeteanu, pe

Red Hot Chili Peppers, Lara Fabian, Toto Cutugno şi multe alte spectacole faimoase, precum şi nume încă neconfirmate sunt aşteptate pe scenele româneşti în 2012.
În aşteptarea lui Bruce Springsteen, Justin Bieber şi Black Sabbath, cu care organizatorii români se află în negocieri, ne putem bucura deocamdată de concerte confirmate extraordinare în acest an.

Află la ce concerte incediare urmează să ne distrăm în 2012!

Tarja Turunen

Renumită soprană la nivel internaţional, Tarja Turunen este cunoscută datorită succesulului mondial înregistrat alături de formaţia de gotic simfonic Nightwish. Supranumită „regina metalului finlandez”, astăzi este una dintre cele mai cunoscute soprane ale momentului. Faimoasa artistă a revenit de multe ori în România, dar pe 25 ianuarie aceasta anunţă concertul de adio… pentru următorii 5 ani.

Când: 25 ianuarie 2012
Unde: Sala Palatului, Bucureşti
Preţ: 75 – 195 lei

Nazareth

Legendara trupă britanică de rock a anilor ’70, care ne-a încântat cu balada ”Love Hurts”, se pregătesc de un concert de milioane pe scena cafenelei Hard Rock Cafe din bulevardul Kiseleff.
Celebra formaţie a mai ajuns în România în aprilie 2009, când a fost protagonista unui show incendiar la Arenele Romane.

Când: 27 ianuarie 2012, ora 21:00
Unde: Hard Rock Cafe, Bucureşti
Preţ: 90 – 400 lei 

Trei spectacole Cirque du Soleil

Probabil cea mai cunoscută companie de circ din lume, Cirque du Soleil ajunge în premieră pe o scenă românească. O altă premieră este că circul va avea trei reprezentaţii la Bucureşti, în loc de una, aşa cum a anunţat iniţial, datorită vânzării record a biletelor.
„Saltimbanco” este cel mai vechi şi mai spectaculos spectacol pe care îl vom putea vedea live.

Când: 8, 11 şi 12 februarie, de la ora 16.00.
Unde: Romexpo
Preţ: 120,38 – 437,76 lei

Rhythm of the Dance

Un alt spectacol fabulos ne-a pregătit şi Compania Naţională de dansuri a Irlandei şi cei mai rapizi dansatori irlandezi, conduşi de celebrul dansator şi coregraf Michael Flatley.

Sunt anunţate nu mai puţin de şapte spectacole în toată ţara.

Când: 12 – 19 februarie 2012
Unde: Ploieşti, Bucureşti, Bacău, Iaşi, Suceava, Piatra Neamţ, Suceava
Preţ: 100 – 250 lei

Iron Butterfly

Pentru împătimiţii rockului vechi, Iron Butterfly este o altă legendă vie ce anunţă un concert promiţător la Bucureşti.
Hitul cu care au devenit cunoscuţi în toată lumea este “In-A-Gadda-Da-Vida” (1968) este cea mai lungă piesă înregistrată, având o durată de 17 minute şi 5 secunde.

Când: 19 februarie 2012, ora 20:30
Unde: Hard Rock Cafe
Preţ: 90 – 300 lei

Toto Cutugno

Unul dintre cei mai cunoscuţi artişti italieni, Toto Cutugno va încânta din nou publicul român, după alte câteva concerte pe scenele noastre, cu hit-urile sale cele mai cunoscute, dintre care “Africa” sau “Santa Maria de Portugal”.

Când: 29 februrarie 2012
Unde: Sala Palatului, Bucureşti
Preţ: 100 – 550 lei

Pianistul Chick Corea

Iubitorii jazz-ului vor avea parte de o surpiză plăcută în această primăvară. După festivalul Bucharest Masters of Jazz, celebrul pianist Chick Corea, cunoscut drept unul dintre fondatorii curentului jazz fusion, va concerta din nou la Bucureşti, alături de un alt virtuoz al genului, Gary Burton.
Alături de acesta cei doi formează unul din cele mai cunoscute şi originale duo-uri ale tuturor timpurilor.

Când: 16 martie 2012
Unde: Sala Palatului

Lara Fabian

Devenită celebră în urma unui concurs Eurovision, în 1988, Lara Fabian devine una dintre cele mai iubite cântăreţe din întreaga lume.
Anul acesta, cântăreaţa vine pentru prima dată în România, unde va interpreta live şi ireproşabil celebrele piese “Adagio”, “I Will Love Again” sau “Love By Grace”.

Când: 17 martie 2012, ora 20:00
Unde: Sala Palatului din Bucureşti
Preţ: 100 – 350 lei
Află pe pagina următoare şi alte concerte şi spectacole senzaţionale din 2012.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter