Concerte şi petreceri de Crăciun. Vezi unde te distrezi în Bucureşti!

De Nicoleta Galeteanu, pe

Cu gustări de post în Ajun, vin fiert şi intrare liberă, cluburile din Bucureşti te aşteaptă la petreceri şi concerte şi atmosfera magică de Crăciun, dacă vrei să te distrezi în oraş.
Crăciunul îl vei sărbători desigur, în spiritul tradiţiei, cu familia, în jurul mesei festive de Crăciun, cu friptură, prăjituri sănătoase şi alte reţetele unica.ro. Dar după o gustare aşa copioasă o plimbare în oraş, fie la dans, fie la un concert de muzică bună, ori la o tură de patinoar, este mai mult decât necesară.
Iată ce locuri îţi recomandăm pentru distracţie de Crăciun, dacă rămâi în Bucureşti.

Concerte

Maria Răducanu

Dacă ai terminat de pregătit sarmalele, Green Hours te invită să petreci Ajunul Crăciunului împreună cu
Maria Răducanu, ascultând un concert tradiţional şi magic, cu colinde româneşti şi nu numai.

Pentru cei care aleg să petreacă Ajunul într-un mod neconvenţional, cei din Green Hours le-au pregătit gustări de  post – măsline, fasole bătută, salată de vinete, zacuscă şi bruschete. Concertul începe la ora 21:00.

Direcţia 5

Tot în Ajun, cine nu are răbdare să îl aştepte pe Moş Crăciun cu un ochi întredeschis, este aşteptat de băieţii de la Direcţia 5 la un concerte extraordinar în Our Evolution, din strada Covaci 16, în Centrul Vechi.

Evenimentul organizat în noaptea de Crăciun, pe 24 decembrie, începe la ora 22 fix, aşa că nu întârzia.
Biletul costă 20 de lei.

În Wings Club, şi trupa Publika a pregătit un concert special în aşteptarea lui Moş Crăciun, începând de la 22:00. Preţul unui bilet este 20 de lei.

Jazz Mood cu Sorina Enea

Dacă preferi acorduri mai suave de pian şi bas, Sorina Enea şi Jazz Mood te aşteaptă pe 28 decembrie, de la  22:00, în cafeneaua Godot Cafe Teatru, din strada Blănari, numărul 14.

După agitaţia din jurul mesei festive de Crăciun, merită să te destinzi şi tu puţin. Iar concertul susţinut de Sorina Enea (voce), Alexandru Borsan (pian), Capriel Dedeianu ( chitară) şi Răzvan Cojanu (bas) este cel mai bun mod de o face. Intrarea este liberă.

Petreceri

Nici de petreceri nu vom duce lipsă de Crăciun.

Pe 24 şi 25 decembrie, „Moş Crăciun vine la Indie”, aşadar cei care vor să se convingă că acesta există, sunt aşteptaţi aici de la ora 21.00. Eşti aşteptată cu vin fiert, cozonac şi muzica lui DJ Booghy. Intrarea este liberă.

Pentru cei care nu au zăbovit prea mult în bucătărie, No Name Cafe (strada Măriuca nr. 1A) îi aşteaptă la masa festivă de Crăciun. Cu mâncăruri alese şi preparate tradiţionale ca la mama acasă – cârnaciori la grătar, salata de beauf, tobă şi şorici -, petrecerea „Christmas Party” sigur va fi pe gustul tău. Masa copioasă şi distracţia te costă aici 50 de lei.

De asemenea, pe 25 decembrie, de la ora 22:00, Frame Club te invită la „Santa’s Secret”, alături de Mircea Ivan, Pantany şi Hugo, în timp ce clubul B52 îţi propune să dai sarmalele jos la „Petrecere de Crăciun”, la aceeaşi oră, în strada 11 Iunie. Intrarea este liberă. La fel şi Clubul Control din Victoriei te aşteaptă la „The Great Rock’n’Roll Christmas”, începând de la 23:00 (intrare liberă).
Vezi şi concertele lunii decembrie din Bucureşti.

Spectacole de Crăciun

Nu în ultimul rând, pe lângă premierele sepctaculoase pe care le vei putea vedea în decembrie la cinema, de Crăciun, Green Hours te invită la trei spectacole fascinante, ultimele din acest an.

Luni, 26 decembrie, de la ora 20.00, este programat „Declar pe propria răspundere”, un „One-Woman-Show” în regia şi cu Alina Şerban, marţi, 27 decembrie, ora 20.00, poţi vedea „(Cu)Cuienînfrunte”, un spectacol stand-up teatru, aşa cum a fost catalogat, după texte de Eric Bogosian, iar miercuri, 28 decembrie, ora 20.00, se joacă „Hai K Potzi!”, un spectacol-concert despre generaţia Facebook, de Viorel Cojanu.

Vezi şi ce târguri de Crăciun sunt deschise în Bucureşti.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter