Concerte: Unde asculţi cea mai bună muzică săptămâna aceasta

Fanii lui Seal îşi pot asculta artistul preferat live la Sala Palatului pe 27 noiembrie. Dar şi Horia Brenciu le-a pregătit ceva special celor care îl iubesc. Vezi care sutn cele mai aşteptate concerte ale săptămânii!

Seal, 27 noiembrie

Dacă îţi place muzica pop de calitate nu trebuie să ratezi concertul lui Seal, care are loc la Sala Palatului. Artistul îşi promovează cel mai recent album, intitulat Soul 2 şi lansat în luna noiembrie a anului trecut. Albumul  conţine piese preluate din repertoriul internaţional, pe care Seal le-a interpretat în maniera proprie şi le-a insuflat o nouă viaţă. Printre hiturile pe care artistul le va cânta şi la Bucureşti se numără „Wishing on a Star”, „Lean on Me” sau „Love Don’t Live Here Anymore”.

Horia Brenciu – My Way, 29 noiembrie

Tot la Sala Palatului, dar pe 29 noiembrie, Horia Brenciu şi HB Orchestra Big Band canta swing intr-un spectacol-eveniment. Peste 25 de instrumentisti, o echipa fabuloasa de balet si invitati surprinzatori, iata doar o parte din tabloul celei mai elaborate productii muzicale a ultimilor 20 de ani!
Biletele constă între 75 şi 250 de lei.

Vama, 29 noiembrie

Tudor Chirila, impreuna cu trupa Vama, vor aduce pe scena Hard Rock Café povestile de viata cu care Vama ne-a incantat ani la rand, si garanteaza un show de exceptie. Vor cânta noul lor single “Sa dansam ”, dar si alte piese cu care baietii au cucerit inimile fanilor.
Biletele costă între 60 şi 90 de lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter