Concerte: Unde asculţi cea mai bună muzică săptămâna asta

De Amelia Matei, pe

Orice gen de muzică ai prefera, începutul lui decembrie îţi aduce o mulţime de opţiuni. Iată la ce concerte poţi merge.

Stagiunea de jazz, 5 decembire, teatrul ACT

George Natsis – pian, Adrian Mircea Flautistu – contrabas şi Vlad Popescu – baterie o vor avea invitată pe Elena Moroşanu – voce,  pentru o seară „Forever standars”.

Nu se doreşte o „întoarcere la clasici” prin gesturi sonore tipice, pedagogice chiar, ci mai de grabă, se formulează construcţii „jazzy” într-o strânsă relaţie a trecutului cu prezentul. De fapt, seara se va axa intens pe ideea alternativelor sonore, pentru ca publicul să-şi activeze propriul mecanism analitic.

BZN, 6 decembrie, Sala Palatului

Indragita trupa BZN revine pe scena Salii Palatului cu un concert special.

Desi au fani in intreaga lume, la Bucuresti membrii trupei BZN s-au simtit ca acasa. Au avut sansa sa vada o mica parte din Bucuresti si asteapta acum cu nerabdare sa revina in decembrie si sa traiasca alaturi de fanii romani magia sarbatorilor de iarna.

Benetone, 6 decembrie, Spice Club

BENETONE Band organizează concert caritabil pentru Denis, un băiețel de 3 ani, operat de tumoră toracică, ce are nevoie de tratament pentru a nu permite bolii să recidiveze. Intrarea costă 20 de lei, bani care vor fi donaţi.

Bonnie Tyler, 8 decembrie, Sala Palatului

Celebra cantareata va concerta in tara noastra! Pentru prima oara in capitala, dupa multi multi ani, romanii pot asculta vocea de aur a anilor ’70-’80!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter