Concediu vara 2013: 3 hoteluri boutique foarte chic…

De Madalina Racorean, pe

Eleganţa unui hotel boutique întrece nonşalant atmosfera standard a unei camere de cazare într-un hotel pe care am putea să-l numim obişnuit. Rafinamentul şi stilul aparte a unui astfel de loc atrage turistul roman care vrea săse respecte. Asta fiindcă hotelurile boutique sunt pentru oameni uşor pretenţioşi, care doresc să se relaxeze într-un spaţiu cochet, unde serviciile personalizate sunt la standarde foarte înalte.

Ioana-Hotels este primul boutique hotel de cinci stele din Sinaia. Îl vei găsi între drumul cotei şi telegondolă, cu acces spre mijloacele de transport pe cablu, dar şi spre drumul care urcă la Poiana Stânii (cota 1400). Turiştii care adoră drumeţiile de munte vor face alegerea cea bună dacă se vor caza la Ioana Hotels. Asta pentru că se află foarte aproape de punctele de plecare pe principalele trasee marcate. Foarte aproape sunt şi Castelul Peleş, Pelişor, dar şi mănăstirea Sinaia.

Hotelul are 53 de locuri de cazare în 18 camere duble şi şase apartamente, majoritatea apartamentelor au şi un centru SPA propriu. Acestea poartă nume de zone sau staţiuni montane de schi- Cortina D’Ampezzo, St. Moritz, Tirol, Salt Lake şi Aspen. Evident, ca în orice hotel boutique care se respectă, aici vei găsi servicii personalizate, un restaurant cu meniu deosebit, din care nu lipsesc preparatele tradiţionale româneşti, precum şi un centru SPA cu acces gratuit la jacuzzi şi saună a turiştilor cazaţi la Ioana Hotels.

„Hotelul nostru face o altfel de propunere în turismul de orice fel, personal sau corporatist. Are o abordare inedită care îşi propune să ofere o formă specială de relaxare, în perfectă armonie cu locul, liniştea şi rafinamentul impuse de acestea”, spune Cristian Ciobanu – sales manager Ioana Hotels.

Citeşte pe www.ecotrend.ro detalii despre Stâna Regală, o cabană rustică, situată în Poiana Stânii.

Rizzo Boutique Hotel & Spadin Poiana Braşov, se află pe creasta Munţilor Carpaţi.  Acest hotel boutique de patru stele dispune de 54 de camere şi opt apartamente cu bucătărie şi bar.

Sala de mese este foarte elegantă şi oferă o vedere siperbă spre o pădure de brad. padure de brad. Pe timp de iarnă, cei care doresc divertisment après-ski sau relaxare la sfarşitul unei zile aglomerate, o băutura şi o gustare sunt disponibile la barul nostru ospitalier. În timpul verii, veranda barului este locul ideal pentru a admira un peisaj de munte extreme de frumos.

Marina Regia din Mamaia cuprinde un boutique hotel de patru stele, unde vei găsi un centru SPA foarte modern şi luxos, care îmbină armonios cele mai noi tratamente de frumuseţe şi senzoriale cu tratamente tradiţionale.
Tot aici vei găsi un concept al bucătăriei de lux care este completat de o listă de băuturi fine, bine alese. Designul classic al hotelului oferă turiştilor o ambianţă de art-bistro parizian şi un confort ce aminteşte de vechea aristocraţie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter