Distracţie şi relaxare la Complexul Baia Roşie, Slănic Prahova

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 25 iunie 2021, 10:54

Te pregăteşti de o vacanţă în familie sau un team-building alături de colegi? La complexul de agrement Baia Roşie, din Slănic Prahova, te vei simţi minunat.

Slănic Prahova, un loc unic în România

Dacă nu ai vizitat încă Slănic Prahova, staţiunea nu trebuie să lipsească de pe lista de destinaţii a acestui an. Muntele de sare este unic în Europa, iar salina de la Slănic Prahova este a doua ca mărime din Europa. Ambele pot fi vizitate oricând, climatul subalpin fiind favorabil turismului indiferent de perioada anului. Unde mai pui că staţiunea este şi foarte aproape de Bucureşti, o locatie potrivită şi pentru vacanţe lungi sau weekenduri cu familia, dar şi pentru team-building-uri.

Complexul Baia Roşie, dialog între stiluri şi atitudini

Dacă eşti în căutarea unui loc de cazare la Slănic Prahova trebuie neapărat să vezi complexul de agrement Baia Roşie, care te va uimi prin spaţiul interior primitor, confortabil, liniştit, dar modern şi foarte elegant al hotelului de trei stele. Cele 47 de camere şi un apartament, toate cu design mediteranean, sunt dotate cu aer condiţionat, TV, cablu şi internet şi beneficiază de room service.

Distracţie şi relaxare la Complexul Baia Roşie, Slănic PrahovaNici exteriorul nu e mai prejos, clădirile fiind un amestec armonios între istorie şi artă. Dar aspectul complexului nu este singurul motiv pentru care trebuie să-l vizitezi.

Serviciile se ridică la aceeaşi înălţime, angajaţii fiind gata oricând să anticipeze nevoile oaspeţilor.

Restaurantul, deschis de la primele ore ale dimineţii, este ideal atât pentru o întâlnire de afaceri, cât şi pentru o cină romantică, o masă în familie sau alături de colegi, în cazul unui team-building.

Relaxare la piscină sau aventuri pe ATV?

Indiferent de stilul tău, la complexul Baia Roşie găseşti câte ceva de făcut. Vrei să leneveşti pe un şezlong? Ai de ales între piscina cu apă dulce şi cascada sau ştrandul cu apă sărată. Asta dacă nu cumva ai prefera un masaj de relaxare sau o şedinţă de aromoterapie. Între timp, copiii pot vizita locul de joacă sau pot face plimbări în jurul complexului pe cei mai simpatici ponei.

Dacă eşti o fire mai activă, încearcă o plimbare pe ATV. Este un vehicul stabil, uşor de condus, cu ajutorul căruia poţi ajunge la cele mai importante obiective turistice din Slănic: salina veche şi salina nouă, Baia Baciului, Lacul verde, Muntele verde sau izvoarele cu ape sulfatate şi cloro-sodice din apropierea oraşului – Fântâna Rece-Sub cetate, Fântana lui Duşman şi Fântâna Gogon.În încheierea unei zile perfecte, bucură-te alături de familie sau prieteni de distracţiile oferite la Baia Roşie: biliard, darts sau tenis de masă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter