Colinde de Crăciun cântate de Ștefan Hrușcă. Cel mai frumos colaj

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 18 decembrie 2019, 15:44
Așteptăm perioada sărbătorilor de iarnă pentru a ne bucura de tradițiile specifice și pentru a petrece timp minunat alături de familie și de cei dragi. Împodobim casa și bradul și ne umplem sufletele cu magia Crăciunului, așezându-ne la gura sobei în așteptarea lui Moș Crăciun.

Spiritul Crăciunului nu ar fi același dacă din ecou nu ar răsuna colinde și cântări sfinte, iar emoția nu ar fi atât de mare dacă n-am întâmpina Crăciunul cu melodiile îndrăgitului Ștefan Hrușcă, devenit un artist-simbol al acestei binecuvântate perioade. Iată, în continuare, un colaj cu cele mai frumoase colinde de Crăciun interpretate de Ștefan Hrușcă.

Colinde de Crăciun cântate de Ștefan Hrușcă

Cu toate că este mutat de peste 26 de ani în Canada, Ștefan Hrușcă revine în fiecare an în România, ca o tradiție, pentru a întregi atmosfera de Sărbători și pentru a ne colinda în cel mai melodios și emoționant mod posibil.

Citește și – Superstiție veche de 20 de ani. Ce face Stefan Hrușcă înainte să urce pe scenă

Colinde de Crăciun: „Deschide ușa, creștine!”

„Deschide ușa, creștine!” este unul dintre cele mai cunoscute și cântate colinde de Crăciun, iar în interpretarea lui Ștefan Hrușcă melodia prinde un iz monahal.

Colinde de Crăciun: „O, ce veste minunata!”

Colindul „O, ce veste minunata!” este, fără, îndoială, în interpretarea lui Ștefan Hrușcă, unul dintre colindele care-ți smulg lacrimi și care-ți întorc fața către cele sfinte.

Colinde de Crăciun: „Cerul și pământul”

Colindul „Cerul și pământul” îndeamnă la bucurie și voie bună, iar Ștefan Hrușcă îl cântă excepțional, făcând inima să tresalte de emoție.

Colinde de Crăciun: „Linu-i lin și iară lin”

Liniștea și căldura Crăciunului se împletesc de minune în colindul lui Ștefan Hrușcă, „Linu-i lin și iară lin”, pe care vi-l propunem să-l ascultați mai jos.

Colinde de Crăciun: „Leru-i, dar leru-i ler”

Un colind vesel care îndeamnă la cântat și care binedispune toți mesenii strânși la petrecerea de Crăciun este „Leru-i, dar leru-i ler”.

Colaj de colinde de Crăciun cântate de Ștefan Hrușcă

Unul dintre cele mai frumoase colaje de colinde de Crăciun cântate de Ștefan Hrușcă cuprinde melodii sfinte ca „Afară ninge liniștit”, „Sfântă-i sara de Crăciun”, „Sfântă Maică a lui Iisus”.

Citește și – Colinde cântate de Fuego. Ascultă cele mai frumoase melodii de Crăciun

Sursă foto: Facebook

Vezi și: Versuri colinde de Craciun

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter