CES 2014: Cele mai tari gadgeturi pentru femei de la târg

De Diana Zagrean, pe

Periuţa de dinţi smart, oala cu capac şi Wi-Fi, şosetele inteligente, sau hardul extern frumos. Vezi care sunt cele mai tari gadgeturi pentru femei de la expoziţia de anul acesta.
 
Târgul de gadgeturi şi produse digitale Consumer Electronics Show (CES) 2014 s-a desfăşurat în perioada 7-10 ianuarie la Las Vegas.
CES 2014 reuneşte peste 20.000 de produse sau tehnologii prezentate înpremieră către aproximativ 150.000 de vizitatori avizaţi, din industria IT sau presa de profil.

Periuţe de dinţi smart, oala care găteşte singură, brăţara cu SPF

Produsele de la CES variază de la automobile smart, televizoare ultra HD şi 4k, telefoane inovatoare, televizoare OLED cu ecran curbat sau flexibil, ceasuri smart, până la gadgeturi ca periuţa de dinţi smart, oala sub presiune smart, conectată la reţeaua WiFi, cu aplicaţie de setări pe smartphone şi o brăţară conectată la iPhone cu senzor ultraviolet care măsoară riscul de arsuri cauzate de soare.

Casa inteligentă a făcut senzaţie la CES 2014

Samsung Electronics a anunțat Samsung Smart Home, un serviciu care permite televizoarelor Smart, aparatelor de uz casnic și smartphone-urilor să se conecteze și să fie gestionate de pe o singură platformă integrată.
Funcțiile unice ale casei inteligente le permit utilizatorilor să controleze și să gestioneze dispozitivele printr-o singură aplicație de conectare a aparatelor personale și casnice – de la frigidere și mașini de spălat la televizoare Smart, camere digitale, smartphone-uri și chiar dispozitivul portabil GALAXY Gear. Acestea sunt conectate prin intermediul unei platforme integrate și a unui server.
CES 2014: Cele mai tari gadgeturi pentru femei de la târg
De asemenea, compania pregătește extinderea serviciului Smart Home pentru a acoperi alte arii de interes: energie, securitatea accesului în casă, asistență medicale, precum și aplicații eco pentru casă, prin intermediul parteneriatelor cu furnizorii de servicii din aceste sectoare.

Mother, un gadget care te cicăleşte programat

Mother, un gadget care îţi aduce aminte să bei apă, să te speli pe dinţi şi să îţi iei medicamentele a făcut furori la CES 2014. Deşi pare o jucărie inutilă, trebuie să recunoaştem că un astfel de dispozitiv este haios şi multă lume ar aprecia cicăleala unei mame în privinţa igienei sau a treburilor casnice.

Citeşte mai multe despre gadgeturile pentru femei de la CES 2014, hardul extern pentru fashioniste şi şosetele smart, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter