Foto: pictoriale neobişnuite ale vedetelor

De Nicoleta Galeteanu, pe

O prezenţă modestă în showbiz şi o vedetă aparent cuminte, Mischa Barton a şocat lumea pozând goală într-o ipostază cel puţin ciudată.
Actriţa, care s-a mai remarcat prin nimic deosebit de când a părăsit serialul „O.C.”, în 2006, apare goală într-o serie de fotografii, cu o halcă de carne pe faţă.

Actriţa care a cucerit Hollywood-ul cu chipul său serafic – părul blond şi ochii albaştri – în „Al Saselea Simţ”, apare în poze doar cu un ruj roşu aprins şi muşcând cu sălbăticie din bucata de carne crudă.

Mai mult decât atât, vedeta a povestit într-un interviu cum artistul a stropit-o cu lapte şi pus-o să se tăvălească prin făină, mărturisind că „a fost oribil” să lucreze cu Tyler Shields.

Foto: pictoriale neobişnuite ale vedetelor

Şi pentru că vorbim de extravaganţe şi apariţii şocante, Lady Gaga nu are cum să lipsească. Artista care apărut într-un ou eclozat, în haine din carne şi în costume dintre cele mai trăznite, a reuşit să atragă nu doar atenţia întregului mapamond, dar şi indignarea Bisericii Catolice.

În veşminte de maicuţă, cântăreaţa a pozat într-o ipostază destul de perversă, alături de designerul francez Jean Paul Gaultier, îmbrăcat de asemenea în haine de călugăr.

În material, lansat pentru promovarea unui documentar al artistului, acesta o loveşte peste fund pe Lady Gaga, care stă aplecată, spirjinindu-se de un scaun.

Foto: pictoriale neobişnuite ale vedetelor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter