Cele mai mari scandaluri de paternitate din lumea vedetelor

De Unica.ro, pe

Nu a trecut mult de la dezvăluirea uluitoare a Lindei Evangelista, că lumea showbiz-ului a fost zguduită de un alt scandal de paternitate, şi mai şocant. La doar 17 ani…
idolul tinerilor americani, Justin Bieber, a fost acuzat că ar vea un copil de trei luni, în urma unei aventuri pasager cu o admiratoare.

Mariah Yeater, in varsta de 20 de ani, a intentat un proces de paternitate starului pop, cerându-i acestuia „un sprijin adecvat pentru copilul său”.

În iulie 2011, anunţul făcut de Linda Evangelista a ocupat paginile tuturor ziarelor, după ce celebrul fotomodel s-a decis să dezvăluie cine este tatăl băieţelului ei, nimeni altul decât soţul Salmei Hayek, miliardarul Fracois-Henri Pinault.

Cei doi ar fi avut o relaţie scurtă în 2006, când acesta a fost despărţit temporar de actriţa de origine mexicană, dar interesant este că atât Salma, cât si Linda Evangelista au rămas însărcinate în acelaşi an.

Anna Nicole Smith

Cazul Smith este însă unul dintre cele mai dubioase cazuri de paternitate.
Paternitatea fetiţei fostului playmate, decedată în circumstanţe misterioase la şase luni, a fost disputată de trei posibili taţi, avocatul Howard K. Stern, fotograful Larry Birkhead, fostul prieten al acesteia, şi prinţul Frederic von Anhalt, soţul actriţei Zsa Zsa Gabor.

Arnold Schwarzenegger

Scandalul în care l-a „târât”, după 10 ani, o fostă angajată a familiei Schwarzenegger, l-a costat pe actor căsnicia şi nu doar atât.

După ce şi-a terminat mandatul de guvernator al statului California, actorul a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu una dintre angajatele sale, care a lucrat timp de 20 de ani pentru el, şi implicit că este tatăl copilului acesteia.
 

Elizabeth Hurley

Supranumit „miliardarul”, omul de afaceri Steve Bing este fără îndoială singurul dintre bărbaţi care ar nega că au avut relaţii cu frumoasa actriţă. Totuşi, în final chiar şi el a fost nevoit să recunoască acest fapt – pentru care cu siguranţă mulţi bărbaţi l-ar invidia -, după ce testul de paternitate a demonstrat că el este tatăl copilului actriţei. În cele din urmă, miliardarul a catadicsit să îi ofere sprijin financiar acesteia.

Eddie Murphy

O mai ţii minte pe Melanie B. (Brown), din „Spice Girls”? Ei bine, cântăreaţa şi carismaticul Eddie Murphy au avut în trecut o relaţie, care s-a soldat cu un bebeluş.

Gestul „nesimţit” al lui Murphy de a-şi renega copilul, aşa cum l-a numit Mel. B. pe actor, a fost apoi dres, actorul fiind pus în faţa testului ADN pozitiv.
 
Ce e drept, copilul n-ar fi putut veni din „spaţiu”.

Jude Law

În 2009, şi actorul britanic Jude Law a devenit tată, în cazul său pentru a patra oară, după o relaţie pasageră cu Samantha Burke, o tânără actriţă americană, cunoscută în timpul filmărilor pentru „Sherlock Holmes”. Iniţial, actorul a dezminţit, până în momentul în care testul ADN a confirmat paternitatea sa.

Foto: NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter