Ce înseamnă, de fapt, când o mamă spune „Am obosit!”

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 10 iunie 2019, 16:27
Melissa Fenton, mamă a patru copii și bloggeriță renumită în America, a povestit o întâmplare despre o mamă extenuată la cumpărături. Postarea femeii pe blog-ul său personal s-a viralizat instant pe Internet.

Iată ce înseamnă, de fapt, când o mamă spune „Am obosit!”:

„Am văzut-o într-un supermarket. Arăta obosită. Copleșită, îngrijorată, dar cel mai tare se vedea că era extrem de obosită. Bineînțeles că era. Avea patru copii, toți cu vârste sub 10 ani, iar cel mai mic dintre ei stătea în brațele ei și plângea.

Văzând fața ei, mi-am dat seama că nu a mai dormit de ani de zile opt ore pe noapte. De ani! Mă simțeam norocoasă că îmi pot face cumpărăturile fără copii, pentru că ei sunt suficient de mari acum. M-am apropiat de această mamă obosită și i-am spus: „Aveți o familie foarte frumoasă și vă descurcați de minune cu cei patru copii”.

S-a oprit pentru câteva secunde și a înghițit în sec, încercând să își stăpânească lacrimile. Știam că avea multe de spus în acel moment, dar s-a limitat la o singură frază, pe care orice mama o folosește în fiecare zi:”Am obosit!”.

Știam exact la ce se referă și nu era vorba că nu dormise bine cu o noapte înainte. Când mamele spun „Am obosit!” soților, prietenilor, doctorilor sau chiar propriilor mame, ele vor să spună de fapt mai mult de atât.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter