Vrei să ai vecini vedete? Acesta este cartierul bucureștean în care trebuie să te muți

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 24 mai 2019, 12:49
Ți-ai dorit vreodată să fii vecin cu vedeta preferată? Multe dintre celebritățile autohtone locuiesc în cartiere exclusiviste din Capitală, motiv pentru care ai nevoie, în cele mai multe cazuri, de un buget generos dacă vrei să îți îndeplinești acest vis.

Dacă vrei să locuiești în aceeași zonă a Capitalei ca Andra și Cătălin Măruță, Adela Popescu și Radu Vâlcan sau Andreea Marin trebuie să îți cauți casă nouă în Pipera.

Imobiliare.ro îți prezintă, mai jos, cele mai scumpe case de vânzare în Pipera.

  1. Vilă exclusivistă cu o curte imensă – 2,6 milioane de euro

Aceasta este una dintre cele mai scumpe case de vânzare în București, zona Pipera. Proprietatea, care cuprinde și o curte de 3.000 de mp, poate fi considerată o oază de liniște și relaxare.

Cea mai scumpă casă din Pipera

Vila, construită în stil neo-clasic, are 11 camere și 2 terase. În plus, la demisol dispune de o sală de fitness, de o saună și de o pivniță.

Galerie foto – cea mai scumpă vilă din Pipera. Cum arată interiorul

Garajul este destul de încăpător pentru 4 mașini, iar afară viitorii proprietari se vor putea bucura de o piscină proprie și de un teren de baschet.

  1. Vilă cu 10 camere – 2,6 milioane de euro

Tot la același preț se mai vinde și o altă proprietate de lux din același cartier. Locuința dispune de 10 camere și are la subsol o piscină acoperită, o sală de fitness și o saună.

Galerie foto – cum arată această casă din Pipera

Curtea este mai mică, în acest caz casa fiind amplasată pe un teren de 860 de mp, dar garajul este destul de mare pentru 5 mașini.

  1. Vilă în complex închis – 2,1 milioane de euro

O altă proprietate exclusivistă scoasă la vânzare, în această perioadă, în Pipera este această vilă cu 9 camere aflată într-un complex unde au acces doar proprietarii.

Casă de vânzare în Pipera

Mai multe detalii despre această vilă din Pipera aici

  1. Vilă complet mobilată și utilată – 1,9 milioane de euro

Casa cu 7 camere cuprinde, printre altele, patru dressing-uri, trei terase și trei balcoane. Această proprietate se vinde complet mobilată și utilată.

Casă în zona Pipera

Vezi aici mai multe imagini din interiorul casei

Cât costă cele mai ieftine case din Pipera

Pe lângă proprietățile exclusiviste, zona Pipera oferă și alternative mai ieftine. Una dintre cele mai ieftine case scoase la vânzare aici costă 90.000 de euro.

Aceasta se află într-un ansamblu rezidențial nou și cuprinde 4 camere.

Casa, cu etaj și mansardă, are o curte mică și se vinde nefinisată și nemobilată. Consultă detaliile anunțului imobiliar

Anunțuri imobiliare – case de vânzare în Pipera

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter