Câştigă cursuri de Stilism şi PR! Află aici cum!

De PR, pe

Unica.ro te invită la concurs şi îţi oferă şansa de a câştiga două cursuri after work pe măsura pasiunii tale. Participă la concurs şi ai şansa de a câştiga cursul de Stilism şi tendinţe în modă pentru începători, organizat de Universul DallesGO, dar şi pe cel de PR!
Concurs 1 – între 19 şi 22 noiembrie

Premiu – un curs gratuit de Stilism şi tendinţe în modă (începători), organizat de Universul DallesGO
Format : 3 luni de zile, o dată pe săptămână, after work, între orele 18:30 – 21:30.
Profesor : Irina Markovits // Preţ: 1.500 lei

Îţi place moda şi eşti la curent cu toate tendinţele şi noutăţile, pe care le adaptezi stilului tău? Devorezi cu pasiune toate revistele de modă din lume şi ţi-ai propus să ajungi să lucrezi pentru una într-o zi?

Unica.ro te invită la concurs şi îţi oferă şansa de a câştiga un curs after work pe măsura pasiunii tale. Participă la concurs şi ai şansa de a câştiga cursul de Stilism şi tendinţe în modă pentru începători, organizat de Universul DallesGO!

Răspunde la întrebarea: De ce ţi-ar plăcea să participi la cursul de Stilism şi tendinţe în modă? Şi eşti înscris în concurs!

Irina Markovits, cu o bogată experienţă ca jurnalist de modă şi consultant de stil, va fi tutorele acestui curs, îndrumând cursanţii în primii paşi pe care aceştia îi vor face în lumea modei.

Cursul se adresează celor care folosesc moda ca limbaj de exprimare în construirea stilului personal, dar poate fi folosit ca un punct de pornire în construirea unei cariere în industria modei. În cadrul cursului vei descoperi modul în care se traduc tendinţele în garderoba personală şi cum îţi poţi adapta ţinuta în contextul codurilor sociale.

Câştigă cursuri de Stilism şi PR! Află aici cum!

Concurs 2 – între 23 şi 28 noiembrie

Premiu – un curs gratuit de PR, organizat de Universul DallesGO
Format : 3 luni de zile, o dată pe săptămână, after work, între orele 18:30 – 21:30. Profesor : Ioana Mănoiu, Managing Partner GMP PR // Preţ: 1.500 lei

Te-a atras dintotdeauna domeniul Relaţiilor Publice? Vrei să înveţi de la cei mai buni profesionişti din domeniu?

Unica.ro te invită la concurs şi îţi oferă şansa de a câştiga un curs after work din care să înveţi toate secretele Relaţiilor Publice profesioniste şi eficiente. Participă la concurs şi ai şansa de a câştiga cursul de PR, organizat de Universul DallesGO!

Spune-ne într-un comentariu la acest articol de ce ţi-ar plăcea să afli mai multe despre PR şi eşti înscris în concurs!

Cursul de Relaţii Publice va fi susţinut de Ioana Mănoiu, Managing Partner GMP PR şi profesor asociat al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării. Ioana, unul dintre cei mai cunoscuţi şi respectaţi profesionişti din domeniu, cu peste 12 ani de experienţă în domeniu, le va dezvălui cursanţii miturile, provocările şi secretele PR-ului.

Cursul Ioanei instruieşte viitorii consultanţi de comunicare, fiind destinat persoanelor care vor o carieră în relaţii publice. În cadrul celor 12 săptămâni, cursanţii vor fi introduşi în secretele relaţiilor publice, corporate affairs, comunicare B2B, fund raising, CSR, event management etc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter