Călătorii: La mare, în Bulgaria

De Lumea Femeilor, pe Ultimul update Miercuri, 06 aprilie 2022, 14:02

Staţiunile de pe litoralul bulgăresc îţi oferă frumuseţea naturii, istoria şi arhitectura modernă într-o îmbinare perfectă. Garantat, vei avea o vacanţă de care îţi vei aminti cu drag.
Coasta litoralului Mării Negre este una dintre cele mai vizitate destinaţii turistice. Cu o bună dispoziţie şi un buget limitat, vei avea parte de un concediu exact cum ţi-ai dorit.

Destinaţie cu alură de aur

Premiată cu Blue Flag (recunoaştere internaţională pentru calitatea plajelor şi a serviciilor turistice de pe litoral), Nisipurile de Aur este o destinaţie de vacanţă de top. Staţiunea este preferata turiştilor, deoarece oferă numeroase posibilităţi de distracţie. Zona este recunoscută datorită nisipurilor, care sunt cele mai curate de pe litoralul Mării Negre. Aici, majoritatea hotelurilor sunt noi, oferind servicii excelente pentru orice buzunar.

Distracţie pe gustul tuturor

Sveti Vlas este combinaţia magică a muntelui şi a plajei aflate în vecinătatea staţiunii Sunny Beach. Cea mai bună alegere pentru tine şi familia ta este Dinevi Resort, în Sveti Vlas. Aici găseşti complexuri de apartamente de ultimă generaţie cu vedere la mare, piscine generoase, centre spa, fitness, saloane de înfrumuseţare, locuri de  parcare gratuite şi păzite, restaurante şi cluburi. Amfiteatrul din Dinevi Resort oferă spectacole gratuite, programe folclorice, cinema sau discotecă pentru copii. Turiştii pot lua parte la majoritatea spectacolelor pe scenă şi pot învăţa să danseze diverse stiluri de dans. Cu siguranţă, Dinevi Resort este reţeta ideală pentru vacanţa ta de vis.
Călătorii: Ai fost până acum în Abruzzo?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter