Bodybuilding extrem: Uite cum şi-au transformat corpul!

De Diana Zagrean, pe

Pasiunea oamenilor pentru muşchi bine definiţi, abdomen plat şi un corp fără pic de grăsime este veche şi arzătoare. Unii oameni au exagerat, însă, în încercarea de a obţine corpul perfect şi rezultatele sunt înfricoşătoare. Uite cum şi-au transformat corpul prin bodybuilding extrem.
Gregg Valentino: Cei mai mari bicepşi din lume
Valentino a început să practice culturismul la vârsta de 13 ani şi după mai bine de 23 de ani de exerciţii şi competiţii câştigate, s-a gândit să experimenteze cu steroizi şi tot felul de injecţii.
Bodybuilding extrem: Uite cum şi-au transformat corpul!
Înainte ca sănătatea să-i fie pusă în joc, bicepsul lui Gregg Valentino măsura nu mai puţin de 70 centimetri.
Markus Ruhl: Cei mai mari umeri din istorie
Bodybuilding extrem: Uite cum şi-au transformat corpul!

Neamţul Markus Ruhl, cunoscut în lumea întreagă pentru dimensiunile impresionante a şocat sute de fani ai culturismului cu umerii săi. După ce a participat ani întregi în competiţiile oficiale, Ruhl rămâne cunoscut pentru umerii incredibil de dezvoltaţi şi puterea aproape inegalabilă.
Ronnie Coleman: Cele mai mutle trofee câştigate consecutiv
Bodybuilding extrem: Uite cum şi-au transformat corpul!

Unul dintre legendele culturismului mondial, Ronnie Coleman a câştigat timp de opt ani la rând titlul de Mister Olympia. El deţine şi recordul pentru cele mai multe competiţii oficiale de culturism câştigate cu un total de 26 de trofee. Pe lângă cariera de bodybuilder, Coleman a absolvit facultatea de contabilitate cu nota maximă.
Arnold Schwarzenegger: Cel mai tânăr Mister Univers, la 20 de ani
Bodybuilding extrem: Uite cum şi-au transformat corpul!

Înainte de a deveni actor faimos şi politican de succes, Arnie a fost un culturist legendă, fiind cel mai tânăr câştigător al titlului de Mister Univers, la vârsta de doar 20 de ani. În plus, el a câştigat titlul de Mister Olympia de şapte ori şi a continuat să fie pasionat de acest sport mult după lansarea lui la Hollywood.
Foto: Shutterstock, Facebook
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter