Bizar: Oameni cu pasiuni bolnave pentru păpuşi

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 26 octombrie 2016, 17:17

Bebeluşi la comandă

Bizar: Oameni cu pasiuni bolnave pentru păpuşi

Ashleigh Kirby are 36 de ani şi s-a despărţit recent de partenerul ei. Cum dorinţa ei cea mai mare era să aibă o familie numeroasă, despărţirea a dus-o la marginea disperării. Visul ei părea, brusc, spulberat. Asta până într-o zi când a văzut o reclamă la televizor: cu câteva sute de lire, putea să fie, rapid, mama unui bebeluş! Şi-a comandat fetiţa-păpuşă care arată ireal de real, i-a pregătit camera, i-a cumpărat cărucior, iar acum e o mamă fericită.

Citeşte mai multe despre Ashleigh Kirby pe Libertatea.ro.

De la păpuşi gonflabile de mii de dolari, la bebeluşi din silicon care par foarte reali, unii oameni au dezvoltat pasiuni de-a dreptul bolnave pentru jucării. Iată câţiva dintre cei mai extremi, care au ajuns să confunde păpuşile cu personaje reale. Până unde poate ajunge nebunia unora?

Roxxxy, prima păpuşă gonflabilă robot

Compania americană care producea cele mai scumpe păpuşi din silicon, cu păr natural şi aspect fizic la comandă a reuşit imposibilul.
Bizar: Oameni cu pasiuni bolnave pentru păpuşi
Roxxy este prima păpuşă cu rol sexual care face şi conversaţie. Roxxy se mişcă şi interacţionează în timpul…acţiunii, întocmai ca o femeie reală. Fiind robot, ea poate face faţă unei conversaţii simple, cu câteva fraze presetate. Compania a anunţat că are în stadiu de proiect şi varianta masculină, pe nume Rocky.

Phyllis Baskerville, colecţie de 10.000 păpuşi
Bizar: Oameni cu pasiuni bolnave pentru păpuşi

După moartea soţului ei, Phyllis Baskerville a umplut la propriu o fostă bisericuţă cu păpuşi de toate soiurile, transformând lăcaşul de cult în muzeu. Cea mai veche păpuşă din colecţie a fost fabricată în 1880, în timp ce cea mai scumpă păpuşă este un îngeraş vintage, evaluat la 2.500 dolari.
Reborns, o a doua şansă pentru mamele care au pierdut copii
Bizar: Oameni cu pasiuni bolnave pentru păpuşi

Englezoaica Yvonne Walton are 56 de ani şi una dintre cele mai de succes afaceri ale momentului: produce păpuşi care seamănă itbitor de bine şi în cel mai mic detaliu cu bebeluşii adevăraţi. Reborns, păpuşile Yvonnei, sunt bebeluşi de designer, cu trăsături şi particularităţi la comandă: culoarea părului, forma ochilor, a nasului, a urechilor şi a gurii, expresia dominantă a feţei – totul poate fi exact aşa cum îţi doreşti.
Citeşte mai multe despre bebeluşii Reborns pe Libertatea.ro.
Femeia care vrea să arate ca păpuşa Barbie
Bizar: Oameni cu pasiuni bolnave pentru păpuşi

Valeria Lukyanova a ajuns faimoasă după ce şi-a scos câteva coaste şi şi-a injectat botox în faţă pentru a semăna cât se poate de tare cu păpuşa Barbie. Ea s-a supus şi unor rinoplastii şi alte operaţii estetice pentru a-şi atinge scopul de a deveni o păpuşă vie.
Foto: Shutterstock, Arhiva Libertatea, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter