Avertismentul unei mame, după ce bebelușul ei a murit sufocat de o pătură

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 07 iulie 2017, 15:17
Jordan DeRosier, o femeie din Washington, a decis să își plângă durerea pe o rețea de socializare, după moartea fulgerătoare a bebelușului ei.  Însă omagiul adus fiului ei de doar șapte luni, Sloan, a atras numeroase reacții negative în mediul virtual, care au crezut că devină pentru moartea copilului este un vaccin.

Numeroasele critici invocate pe rețeaua de socializare au determinat-o pe Jordan să dezvăluie adevăratul motiv pentru care a murit Sloan. Copilul a murit sufocat cu păturica lui în timpul nopții. Femeia a explicat că îi este foarte greu să vorbească despre experiența traumatizantă prin care trece și că se simte responsabilă de moartea fiului ei.

„Pentru cei care continuă să comenteze și ne trimit mesaje încercând să învinovățească vaccinurile pentru moartea fiului meu – opriți-vă. Inițial nu am vrut să explic situația detaliată a morții sale din cauza vinovăției mele și a fricii de condamnare din partea altora. Dar nu voi permite nimănui să încerce să pună vina în locul în care nu aparține.

L-am așezat în pat și l-am învelit cu pătura făcută de stră-străbunica sa și cu o altă păturică gri pe care o are încă de la naștere. L-am găsit cu capul înfășurat în cea gri. A reușit să o tragă cumva spre el și nu a mai reușit să iasă.

Niciodată nu crezi că se ți se poate întâmpla ție. Niciodată nu crezi că va fi copilul tău. Te rog să nu-ți pui copiii în pat cu o pătură. Avea doar șapte luni, am crezut că deoarece se putea susține deja singur, era în regulă să îi las pătura.

Așa arată un chip cu o durere imensă, care are inima frântă, care se simte vinovat. Niciodată nu va dispărea acest sentiment al iresponsabilității. Voi trăi pentru tot restul vieții mele știind exact ceea ce aș fi putut face altfel. Vă rog să învățați din greșeala mea nimicitoare”, a fost mesajul femeii pe rețeaua de socializare.

Citește și – ”Planta asta mi-a omorât copilul. Vă rog să citiți cu atenție”

Citește și – A murit subit în timp ce se întorcea de la școală, apoi mama ei a găsit un mesaj de la copilă

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter