Hilaria și Alec Baldwin, părinți din nou! Prima imagine cu bebelușul

De Adelina Duinea, pe

Hilaria (36 de ani) și Alec Baldwin (62 de ani) au devenit părinții unui fiu, Eduardo, cu 6 luni în urmă. Hilaria și actorul mai au împreună patru copii, o fiică și trei fii, Carmen (7 ani), Rafael (5 ani), Leo (4 ani) și Romeo (2 ani). Recent, însă, perechea și-a mărit din nou familia.

Hilaria și Alec Baldwin, părinți din nou! Prima imagine cu bebelușul

În mediul online, Hilaria a publicat o imagine în dreptul căreia a scris doar „7❤️📸Alec”, referindu-se la cei acum 6! copii ai lor și la Ireland (24 de ani), fiica actorului din primul mariaj cu actrița Kim Basinger (67 de ani). Perechea nu a oferit niciun alt detaliu despre bebelușul care le-a întregit familia.

Fotografia cu cei 6 copii o puteți găsi în GALERIA FOTO de mai jos!

„Îi mulțumesc corpului pentru tot ce a făcut și tot ce continuă să facă. Sunt recunoscătoare pentru această călătorie, pentru că i-am fost casă fiului meu. Pentru că l-am adus pe lume în siguranță și pentru că mă simt pregătită să revin la mine … pas cu pas, cu răbdare, afecțiune și timp”, scria Hilaria în septembrie, după nașterea fiului ei Eduardo.

Hilaria Baldwin, siluetă impecabilă la jumătate de an de la naștere

„Am rămas însărcinată cu Carmen la 28 de ani. Acum am 36. Am fost însărcinată o dată la un an cel puțin. Adică, ce vreau să zic este că am fost însărcinată timp de vreo 8 ani. Asta e mult. Corpul meu e obosit!”, a încheiat.

Vestea că va deveni mamă din nou a venit la cinci luni de la anunțul că suferise o pierdere de sarcină. La vremea aceea, instructoarea de fitness a dezvăluit că sarcina cu „fetița lor” s-a încheiat la 4 luni. „Vrem să știți că, deși nu suntem ok acum, vom fi bine.

Suntem atât de norocoși să avem alți patru copii sănătoși și niciodată nu vom uita asta.” Tot atunci, Hilaria a publicat un videoclip în care era consolată de fiica ei Carmen după aflarea veștii că a pierdut sarcina. „Mulțumesc pentru că îți pare rău că mami este tristă”, a șoptit ea.

Alec și Hilaria s-au cunoscut în anul 2011 în Manhattan și, în ciuda diferenței de vârstă de 26 de ani dintre ei, au avut o conexiune imediată. Perechea s-a căsătorit în iunie 2012 în New York.

Foto: Instagram

Citește și:

Care crede Andreea Esca că a fost cel mai important lucru în creșterea copiilor ei?

Fiicele gemene ale Valentinei Pelinel au împlinit 2 ani: „Două mărțișoare în viața noastră”

Larisa Udilă a dezvăluit sexul primul ei copil: „Îmi pare rău că nu am putut avea toți prietenii și familia alături”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter