5 aplicaţii de iPhone cu care să te amuzi când eşti răcită

De Tehnodiva.com, pe

Cum zăpezile au acoperit România, ai avut toate șansele să rămâi blocată în casă pentru câteva zile: fie pentru că ai răcit, din dorința de a înfrunta vremea și să ajungi la…
birou sau școală, fie pentru că ai profitat de un mini-concediu până când orașul se eliberează.
E bine să știi cum poți să te amuzi în astfel de zile, așa că iată 5 aplicații de iPhone care să-ți țină de urât.
1.    Facebook
Dacă nu poți să stai să ieși cu prietenii, măcar să-i urmarești. Deși sunt slabe șanse să nu ai déjà instalată aplicația pe telefon, iată un motiv în plus: de ce să stai la laptop când poți să vezi ultimele imagini adaugate de prieteni, cometariile la pozele tale sau ce te mai intereseaza pe Facebook, când poți sta confortabil în pat folosind telefonul?
2.    Words with friends
Aplicația care seamănă cu Scrabble, dar nu poate fi numită așa din cauza drepturilor de autor. Boardgames sunt distractive mai ales când moleșeala te apasă, iar puțină activitate intelectuală si creativă, te pot inviora. Ce e intereant la aplicația asta e că poți să te joci cu prietenii în timp real, dar dacă nu e nimeni online (pentru că sunt în oraș și se distrează fără tine) poți să te întreci cu alți jucători din toate țările.
3.    Fingerzilla
Dacă ești puțin agitată sau irascibilă, poți să-ti verși nervii pe clădirile din Fingerzilla. E chiar amuzantă ideea că primești puncte pentru fiecare clădire distrusă și bonusuri pentru primării sau birouri de avocati!
4.    Lemonade Tycoon
Unul din jocurile de tip Tycoon care te prind cu orele! Pornești de la un mic stand cu limonada și în funcție de rețetă sau de prețul setat pentru fiecare pahar, poți să devii un mogul virtual. Atenție ce faci în zilele în care plouă și nu mai ai clienți însetați!
5.    CrackCode
Ai de ghicit un cod format din 4 culori. Primești o bilă albă dacă ai ghicit una din culori sau una neagră când greșești. În câte încercări crezi că poți să decriptezi codul?
Sursa: Tehnodiva.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter