5 aplicaţii de beauty gratuite

De Diana Zagrean, pe

De când lumea s-a umplut de telefoane inteligente, aplicaţiile de nişă sunt la mare căutare şi, din fericire, tot mai multe sunt gratuite. Vezi cele 5 aplicaţii de beauty gratuite care îţi fac viaţa mai uşoară şi pe tine mai frumoasă fără efort.
 
Makeup Genius
Este o aplicaţie simpatică, cu ajutorul căreia poţi verifica cum arăţi cu o anumită vopsea de păr, fardată cu o anumită nuanţă, etc. Tehnologia este destul de avansată, astfel că machiajul sau coafura se „mişcă cu tine” şi le poţi privi din orice unghi, ca într-o oglindă.
Think Dirty
o aplicaţie mobilă foarte utilă: practic, scanezi codul de bare al unui produs de înfrumuseţare şi aplicaţia îţi spune dacă este sigur de folosit sau conţine prea mulţi aditivi periculoşi.
OPI
O aplicaţie pentru fanii înrăiţi ai manichiurilor extravagante. Mâna virtuală te ajută să vezi cum ţi-ar sta cu o anumită nuanţă de lac de unghii din colecţiile lor. În plus, nu mai eşti nevoită să ştergi unghiile, sau să umbli cu ele vopsite în toate culorile curcubeului după o probă prin magazine.
Beautiful me
Această aplicaţie haioasă îţi analizează pozele de pe Facebook şi îţi trimite tot felul de rapoarte complexe despre îngrijirea ta personală şi sfaturi de cosmetică. În plus, aplicaţia îţi recomandă produse în funcţie de cât ai îmbătrânit în poze şi te ajută să alegi nuanţa corectă de fond de ten.
Pretty in my pocket
O aplicaţie de shopping foarte utilă dacă îţi este greu să te decizi asupra unui produs. Au în baza de date peste 120.000 produse, d ela ruj, la loţiuni de corp şi săpunuri, astfel că îţi faci rapid o idee despre respectiva marfă.
Sursa foto femei smartphone: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter