Aplicaţii kinky pentru un smartphone pervers

De Diana Zagrean, pe

Ai chef de hârjoneală în weekend, dar nu ştii ce să mai faci ca să te distrezi cu partenerul tău? Ai putea să scoţi de la naftalină lenjeria sexy, sau ai putea să descarci nişte aplicaţii haioase şi kinky pentru un smartphone pervers.

Adevăr sau provocare

Dirty Truth Or Dare (Extreme Dare Edition) este o variantă sexy a jocului din copilărie. La fiecare tură, jucătorul trebuie să aleagă dacă vrea să răspundă (obligatoriu adevărat) la o întrebare incomodă şi sexy, sau dacă vrea să „presteze” un favor sexy partenerului. Întrebările sunt în stilul „Care a fost cea mai jenantă partidă a ta”, iar provocările sună cam aşa: „dă cu banul de trei ori şi de câte ori cade suma, trebuie să dai jos ceva de pe tine”.

Sexulator: Calculator şi Calendar sexy

Dacă iubitul tău se plânge că nu faceţi sex destul de des, poţi să-i demonstrezi contrariul cu această aplicaţie pentru smartphone foarte haioasă.
Pe calendar poţi urmări numărul de partide din ultima vreme, precum şi ce anume ai făcut (sex, sărut, oral, mai mulţi parteneri), iar cu calculatorul poţi afla dacă dormi mai des decât faci dragoste într-o lună şi care sunt zilele în care nu ai deloc chef de amor.

iKamasutra Lite

Aplicaţia pentru smartphone cu poziţii din kamasutra îţi oferă peste 30 de „unghiuri de abordare a problemei”, organizate în 9 categorii (el deasupra, ea deasupra, doggie style, etc). Aplicaţia oferă exemple grafice, pentru o mai bună înţelegere a poziţiilor şi opţiuni pentru poziţii favorite, poziţii care trebuie încercate, etc. Dacă terminaţi toate variantele, aplicaţia are şi o extensie, care oferă încă 110 poziţii inspirate din celebra carte de sex.
Citeşte mai departe şi vezi şi alte aplicaţii haioase şi kinky pentru un smartphone pervers, pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter