Andreea Esca, într-un film cu Ştefan Bănică Jr. Cu cât a fost plătită

De Geo Berciu, pe

Zilele trecute, Andreea Esca şi-a lansat cea de-a două carte, „Ce-am făcut când am tăcut”, în care face dezvăluiri inedite din viaţa ei.

Vedeta ştirilor Pro TV, Andreea Esca, a povestit în detaliu cum, la vârsta adolescenţei, a jucat într-un film cu Ştefan Bănică Jr. şi ce a făcut cu primii bani câştigaţi.
Andreea Esca, într-un film cu Ştefan Bănică Jr. Cu cât a fost plătită

„Pe Geo Saizescu l-am cunoscut prin 1987, când a venit la Liceul Lazăr, unde învăţam eu, să facă un casting pentru figuraţie, într-un film dedicat adolescenţilor în care Ştefan Bănică jr. avea rolul principal. Nu-mi mai amintesc dacă lipise afişe prin şcoală sau cum am aflat eu despre selecţie, dar ştiu că mama mi-a dat curaj să mă prezint la probe. Acestea au avut loc în Piaţa Romană! (…) De altfel, aşa am şi câştigat primii bani legal, 200 de lei, din care mi-am cumpărat o pereche de cercei de la magazinul Eva”, a povestit Andreea Esca în cartea „Ce-am făcut când am tăcut”, lansată în weekend la Bookfest.
Andreea Esca, într-un film cu Ştefan Bănică Jr. Cu cât a fost plătită

Aceasta este a doua carte pe care o publică, după ce în 2002 a lansat „Bună seara, România, bună seara, Bucureşti”, una dintre frazele care au consacrat-o în media românească.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter