Andreea Esca apare pe coperta Unica decembrie 2017

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 25 octombrie 2018, 13:07
În decembrie, revista Unica împlinește 20 de ani de la apariția primei ediții pe piață. Cu această ocazie, redactorii revistei au decis să o pună pe copertă pe Andreea Esca, dar nu s-au limitat la o ședință foto obișnuită. Caută revista la chioșcuri începând de luni, 27 noiembrie, și descoperă ce surprize ți-a pregătit Unica decembrie 2017.

Cover-story-ul cu Andreea Esca, realizat chiar în studiourile Știrilor Pro TV, este însoțit de poveștile redactorilor revistei, care i-au însoțit pe redactorii și reporterii Pro TV timp de câteva zile, pentru a înțelege mai bine stilul lor de lucru.

Revista conține un savuros interviu cu Răzvan Exarhu, cel care ne dă bună dimineața de la Rock FM de câteva săptămâni, detalii de culise de la filmările celui de-al doilea sezon al serialului românesc „Umbre”, cu scenariul și regia semnate de Bogdan Mirică, dar și dezvăluiri ale unor vedete feminine precum Lili Sandu sau Andreea Bănică, despre felul în care se îngrijesc sau își compun dietele care le ajută să arate ca niște dive.

Nu am uitat de tradiționalele pagini cu idei de cadouri de sărbători, pe care stiliștii revistei le-au ales pe sprânceană și sperăm ca în cele peste 100 de propuneri să găsești cadourile perfecte pentru cei ce-ți sunt dragi.

Tot legat de apropiatele sărbători de iarnă, Unica s-a gândit să te ajute cu câteva articole practice referitoare la machiaje și coafuri de ocazie, dar și cu doua pictoriale de modă și frumusețe care să te inspire să arăți minunat în zilele de la sfârșitul lui 2017.

Nu în ultimul rând, să știi că Unica decembrie 2017 este o ediție aniversară – Unica sărbătorește 20 de ani de existență pe piața revistelor glossy din România, eveniment marcat în paginile revistei printr-o retrospectivă ce conține o mică parte a vedetelor și a momentelor exclusive, publicate în toți acești ani de revista Unica.

Nu uita, găsești revista Unica decembrie 2017 la chioșcurile de presă de luni, 27 noiembrie.

Luna aceasta ti-am pregatit si un pachet special: revista + un produs cosmetic cu extracte naturale de la Cosmetic Plant. Totul la 11,90 lei.

S-ar putea să te intereseze și:

 Anca Lungu dă primul interviu după divorț, exclusiv în revista Unica noiembrie 2017

Atmosferă glam și avalanșă de vedete la gala Unica 2017

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter