David, Andra şi Cătălin, pe coperta revistei Unica de decembrie

De Unica.ro, pe

Revista Unica de decembrie îşi oferă în exclusivitate primele imagini cu David, băieţelul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă. Vezi în revistă cum arată o familie fericită!
În exclusivitate pentru revista Unica, Andra Măruţă vorbeşte despre cei mai importnaţă bărbaţi din viaţa ei. Iar unul dintre ei este, desigur, David, cel mai nou membru al familiei, un bebeluş frumos, cuminte, vesel, care s-a distrat de minune la şedinţa foto.

Andra povesteşte despre noua ei viaţă, cea de mămică, dar împărtăşeşte şi amintiri preţioase din timpul sarcinii. Cătălin Măruţă nu se lasă mai prejos şi încearcă să explice cum se simte azi, ca tată de băiat şi cum s-a simţit în primele minute de la naşterea micuţului. În preajma lui David nu mai este ironic şi acid, cum îl vedem la televizor.

Cei doi se iubesc mai mult ca niciodată şi spun că nu au de gând să se oprească aici. Andra a crescut într-o familie numeroasă şi vrea să aibă o casă la fel de plină şi de veselă.

Citeşte interviul cu Andra şi Cătălin Măruţă în revista Unica, numărul de decembrie, unde vei vedea şi cele mai frumoase poze cu David!

Foto: revista Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter