Alexandra Stan, pentru prima oară pe coperta revistei Unica august 2017

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 25 octombrie 2018, 13:16
Noua ediție a revistei Unica o are pe copertă  - și într-un minunat pictorial - pe cântăreața Alexandra Stan, care vorbește deschis despre lucrurile care îi aduc bucurie în viață: propria casă de discuri, iubitul, marea și concertele, desigur. Găsești Unica august 2017 la chioșcurile de presă începând cu data de 25 iulie 2017.
Pentru că e vară și vrem să te distrezi în vacanță, Unica ți-a pregătit un spumos interviu cu trei dintre cele mai talentate femei care fac stand-up comedy: Elena Voineag, Anisia Gafton și Maria Popovici.
Tot la concedii și vacanțe ne-a fost gândul și când am pregătit o generoasă selecție de rochițe de vară, potrivite pentru o multitudine de gusturi sau propunerile de shopping de cosmetice cu ingrediente marine, parfumuri în ediții limitate și produse care să-ți îngrijească pielea și părul pe vreme caldă și însorită.
Unica a profitat de vremea bună și a ieșit depășit granițele mediului urban, invitându-vă să faceți cunoștință că câțiva agriculturi de tip nou: foști corporatiști sau oameni de asfalt sadea, care au fugit de iureșul orașelor și și-au deschis mici afaceri în agricultură: fă cunoștință cu antreprenorii de la CAP Gurbănești, Lavanda Lola și Preoțescu, Crescător de Capre.
Și relațiile au un farmec aparte în vacanță, fie că ești singură, fie că ai un partener. Unica de august explorează, alături de psihoterapeuți fațetele unei veri single, dar și pe cele ale aventurilor amoroase pasagere.
Ți-am pregătit și o ofertă de vacanță, cartea „250 de lucruri de încercat într-o viață – pentru cupluri“ de Elise de Rijck, pe care o poți cumpăra numai împreună cu revista Unica august 2017, la prețul special de 19,90 lei.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter