Adela Popescu: „Îmi place să împart fericirea cu cineva”

De Libertatea pentru femei, pe

A realizat ce succes avea la un moment dat când a mers la mall şi mii de fani ovaţionau. La taxi plăteşte dublu, pentru că apare la televizor, dar cu toate astea simte că a devenit persoană publică „de vreun an”. Află chiar de la Adela cum este de fapt viaţa ei.
„Pariu cu viaţa” este poate cel mai vizionat serial al momentului. Cât de ocupată eşti cu filmările?
Este o perioadă în care nu sunt atât de ocupată cu filmările, faţă de cum se întâmpla anii trecuţi. Acesta este şi motivul pentru care am putut să mă implic şi în alte activităţi, precum cea muzicală, împreună cu băieţii de la DJ Project. Mi-a plăcut întotdeauna foarte mult să cânt. Aşa s-a şi dezvoltat prima dată simţul meu artistic, după care am luat-o pe calea actoriei. S-a nimerit bine, într-o perioadă în care am timp să o fac şi „ardeam” să cânt din nou pe scenă.

Cum ai perceput impactul serialului în rândul telespectatorilor?
Lumea vede din afară partea frumoasă a lucrurilor. Copiii din serial au devenit peste noapte un fel de superstaruri în România, însă, ca şi mine cu ani în urmă, aleargă între şcoală, filmări până la 9.00 seara, apoi înregistrează până la 12.00 noaptea. Mi-amintesc cât îmi era şi mie de greu, dar toate astea te responsabilizează. Referitor la impactul subiectului, este vorba bineînţeles despre tineri, despre aspiraţiile lor, dar dacă urmăreşti serialul ca mamă, îţi vei înţelege mult mai bine copilul.

Oboseşti, în unele momente, să fii persoană publică?
Pfff… Sincer, eu simt că am devenit persoană publică doar de vreun an. N-am avut niciodată în minte că merg la magazin şi vânzătoarea sigur mă cunoaşte. Nu trebuie să te gândeşti că ţi se va face un serviciu pentru că eşti persoană publică. Mie de fiecare dată mi s-a întâmplat exact invers. La taxi întotdeauna plătesc dublu, dacă chem un muncitor să schimbe parchetul îmi ia dublu pentru că mă vede că sunt „de la televizor”. Totuşi, noi, şi mă refer la cei de la studiourile din Buftea, muncim foarte mult. Nu am căpătat faimă în urma unei relaţii cu o persoană cunoscută. Nu ne-a venit nimic gratis şi cred că asta ne ajută să rămânem cu picioarele pe pământ. La „Numai iubirea” plecam dimineaţa la 7.00 şi terminam la 12.00 noaptea. Nici nu ştiam că era un serial atât de urmărit. Am realizat ce succes aveam abia când am mers la un eveniment la mall, unde mii de oameni ovaţionau, iar noi doar stăteam pe scenă şi le făceam cu mâna. Atât!

Tu şi Radu (n.r.: Vâlcan) formaţi un cuplu de un an şi jumătate. Crezi că imaginea ţi-a fost influenţată în vreun fel?
Radu este un tip cu multe admiratoare. În momentul în care el, bărbatul singur, a intrat într-un angajament, aparent mai serios, a fost o trecere de la un fel de imagine la alta. Din acest punct de vedere, pentru mine nu a fost chiar un avantaj. Pe de altă parte, eu am mai trăit experienţa de a fi cu un bărbat cunoscut. Ştiam pas cu pas ce o să se întâmple.

S-a spus despre relaţia voastră că e o strategie de marketing. Nu e frustrantă treaba asta?
Nu e frustrant, atâta timp cât tu ştii ce trăieşti, ce e la tine acasă şi că nu te laşi influenţat de titlurile din ziare. Pe mine nu mă deranjează nici paparazzi, sunt foarte ok cu asta. M-ar deranja dacă l-aş înşela, dar aşa… Chiar n-am nicio problemă cu fotografiatul, dar aş aprecia să mă anunţe, măcar să mă machiez! (râde)

Se pare că ai numai activităţi publice. Joci inclusiv la Teatrul Metropolis. Când e următoarea reprezentaţie?
Aşa este, joc împreună cu Mihai Bendeac în „Doi pe o bancă”, aproximativ o dată la două săptămâni. Mă bucur enorm că am ocazia să joc. În viaţă trebuie să ai şi noroc, iar eu l-am avut atât să accept această provocare, cât şi să lucrez cu oameni cu care mă înţeleg perfect. Anturajul e esenţial, mai ales că mie îmi place să împart fericirea cu cineva. Dacă mi se întâmplă un lucru bun, pun mâna pe telefon şi sun. Nu pot să mă bucur de una singură.

Îmi spuneai mai devreme de trupa DJ Project, în care cânţi în locul Giuliei. Când îţi mai rămâne timp pentru concerte?
Mergem în zilele în care nu am filmări şi în weekenduri. Şi slavă Domnului, avem concerte, ceea ce este un lucru bun în vremurile de azi. Băieţii, Maxx şi Gino, locuiesc la Timişoara, şi ne întâlnim în oraşele unde cântăm. Eu merg cu Radu şi e foarte distractiv. Ca în excursie! Ne luăm sandwich-uri, sucuri, punem muzică, cântăm. Noi suntem şi foarte buni prieteni, n-avem cum altfel!   

Te-ai implicat într-o campanie de contracepţie. Care este mesajul concret pe care ar trebui să-l primească tinerele femei?
Cercul fetelor deştepte (www.cerculfetelordestepte.ro) este o campanie de conştientizare cu privire la metodele contraceptive. Inițiativa a luat naştere din cauza ratei avorturilor din România, care continuă să fie printre cele mai ridicate din Europa. Metoda pe care eu o folosesc este cea cu inel contraceptiv.
Nu doare, nu se simte de niciunul dintre parteneri, este simplu de folosit, are un preţ foarte bun şi evit astfel pilulele contraceptive. Mesajul meu este: „Protejaţi-vă şi faceţi copii doar atunci când vreţi şi când sunteţi pregătiţi”.

Eşti fericită?
Pentru mine, fericirea are foarte multă legătură cu liniştea. În momentul ăsta nu-mi lipseşte nimic, fraţii mei sunt bine, copiii lor sunt sănătoşi, părinţii mei la fel, iar cu Radu mă înţeleg perfect. Trăiesc o viaţă normală şi în armonie. Din iarnă stau şi în casă nouă, doar că atunci era frig şi abia acum simt adevărata bucurie de a locui la casă. Eu şi Radu bem dimineaţa cafeaua pe terasă. Doamne, este atât de plăcut să stai în natură, mai ales că grădina a început uşor să înflorească! Avem flori, arbuşti, dar şi doi căţei, un ciobănesc german şi un altul micuţ, un mox. Se joacă amândoi, zburdă de colo-colo pe lângă noi. Ei întregesc peisajul!

► NU POT TRĂI FĂRĂ…

…telefon
„Fiind foarte mult timp plecată, telefonul este singura modalitatea să vorbesc cu familia mea, mai ales cu mama.”
…armonie
„Nu pot trăi cu sentimentul că sunt certată cu cineva. Îmi taie respiraţia chestia asta. Plus că dacă ajung să mă cert cu cineva, certată rămân, nu mă mai împac.”
…părinţi
„Sunt foarte apropiată de părinţii mei şi nu trece o seară fără să îi sun să le spun «noapte bună».”
Foto: arhiva Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter