A scris pe un bilet prin ce infern trece acasă și l-a ascuns în mâncare copilului. Ce s-a întâmplat cu femeia

De Oana Dinu, pe
O femeie

în vârstă de 34 de ani era de ani buni victimă a violenței domestice. Pentru că nu a mai suportat situația, s-a gândit să ceară ajutor într-un mod inedit.

Disperată, femeia a scris pe un bilet ce coșmar e nevoită să suporte zilnic și l-a ascuns în mâncarea pentru grădiniță a fetiței ei în vârstă de 5 ani, cu speranță că va fi primi ajutor și va putea să plece din casa în care concubinul o ținea sechestrată, conform Digi24.

Tânără l-a cunoscut pe bărbat prin intermediul internetului, cu șase ani în urmă și apoi au hotărât să locuiască împreună. Nașterea fetiței lor, în 2013, s-a tranformat din bucurie într-un adevărat coșmar. De atunci, din cauza geloziei, bărbatul a recurs la gesturi de violență extremă. Femeia era bătută și supusă la umilințe greu de imaginat, cum ar fi să își ceară iertare în genunchi pentru cuvintele ei. Pentru a se asigura că nu poate pleca, tatăl fetiței i-a luat actele de identitate.

Autoritățile bănuiau că femeia are probleme

Autoritățile au declarat faptul că urmăreau cazul încă din 2013, dar în ciuda anchetelor sociale pe care le-au făcut, femeia nu le-a dat nicio indicație privind starea dificilă în care se afla.

“Am încercat să o ducem în 2013 într-un centru, am cerut caracterizări la școli, pentru cei doi copii pe care îi avea dintr-o altă căsătorie, pentru că acolo ni s-a părut că sunt probleme. Tot timpul îi vedeam de mână, cu copilul, nu doar eu, și vecinii. Eram cu ochii pe ei. Era posibilitatea, dacă era abuzată, să facă un gest. Eu probabil aș fi țipat” a declarat Georgiana Oancea, inspector social Primăria Rucăr.

Calvarul s-a încheiat în ziua în care educatoarea fetiței a găsit biletul prin care tânără cerea ajutor și a alertat Poliția. Atât mama, cât și fetița ei au ajuns într-un centru pentru victimele violenței domestice.

Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal și este cercetat în stare de libertate pentru violență domestică și lipsire de libertate.

Întrebat dacă regretă faptele comise, bărbatul a spus că nu l-a lăsat inima să o lase să plece: „Îmi reproșez faptul că poate nu trebuia să fiu atât de milos și să îmi calc pe milă și să-i dau drumul să plece la momentul potrivit. Din mila pe care am avut-o și..” a spus el reporterilor Digi24.

Citește și: 

S-a îmbrăcat în mireasă și a mers la cimitir. Povestea ei a emoționat o lume întreagă

O tânără a făcut un gest uimitor după ce familia a insistat să se căsătorească

Sursă foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter