Campioană olimpică la judo, desfigurată de soțul ei care îi este și antrenor

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 03 decembrie 2021, 14:57

Campioana olimpică la judo, Margaux Pinot (27 de ani) și-a denunțat partenerul de viață, pe fostul antrenor al echipei feminine de judo, Alain Schmitt (38 de ani), după ce acesta ar fi bătut-o cu bestialitate. Potrivit presei locale, Alain a fost arestat pentru violență domestică, dar ulterior a fost eliberat de Tribunalul din Bobigny, Franța, din lipsă de probe.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Revoltată de decizia judecătorilor, sportiva de origine franceză a postat în mediul online o fotografie în care arată cât de crunt a fost lovită de soț, care îi este și antrenor.

„În noaptea de sâmbătă spre duminică, am fost victima unei agresiuni la domiciliul meu de către soțul și antrenorul meu. Am fost insultată, lovită cu pumnii, iar capul meu s-a lovit de mai multe ori de pământ. Și, în cele din urmă, am fost strangulată.

Am crezut că voi muri. Am mai multe răni, inclusiv un nas spart și 10 zile de întrerupere temporară a activității. Astăzi, justiția a decis să îl elibereze. Ce valoare are apărarea lor calomnioasă în fața rănilor mele și a sângelui împrăștiat pe podeaua apartamentului? Ce a lipsit? Moartea la sfârșit, poate? Probabil că judo-ul a fost cel care m-a salvat”, a scris Margaux pe Twitter.

Citeşte şi: O fotbalistă de la PSG a fost bătută cu ranga! În spatele atacului era o colegă care voia să îi ia locul

Sportivii francezi și colegii sportivei au transmis, la rândul lor, diverse mesaje de susținere pentru Margaux, în scopul denunțării deciziei instanței care a fost atacată cu recurs.

„Ce trebuie făcut pentru ca victimele să fie auzite? În fiecare zi femeile, copiii sau cei mai vulnerabili se confruntă cu violență, fie că este fizică sau morală. Este intolerabil ce se întâmplă”, a transmis campionul olimpic Teddy Riner.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter