A postat o fotografie pe rețelele de socializare și a primit amenințări cu moartea. Ce a surprins o tânără în imagine

De Oana Dinu, pe Ultimul update Miercuri, 05 septembrie 2018, 12:07
Tânăra a postat fotografia pe contul său de pe o rețea de socializare, dar reacția urmăritorilor ei a luat-o prin surprindere. A primit chiar și amenințări cu moartea.

Scarlett London are 24 de ani și este din Marea Britanie. Ea a postat o fotografie plătită pe Instagram, iar de acolo a început întreaga poveste care a declanșat un val de proteste în mediul virtual. Atașat imaginii, tânăra a scris un text în care descrie cum arată o dimineață perfectă pentru ea, conform Metro.co.uk.

„Cele mai bune zile încep cu un zâmbet și cu gânduri pozitive. Cu o ceașcă de ceai, căpșuni și clătite” a spus Scarlett, povestind cum reușește să își înceapă ziua într-un mod pozitiv, într-o cameră decorată cu baloane în formă de inimă, așezată pe pat, cu o cană de ceai în mână, alături de două farfurii pe care a pus căpșuni și ceea ce ea a numit clătite.

Utilizatorii au fost atenți la detalii și au observat că în loc de clătite, tânăra a folosit lipii mexicane, iar cana de ceai era goală. Ea a fost acuzată de faptul că promovează minciuni și a primit chiar și amenințări cu moartea sau sugestii la sinucidere pentru că este „patetică”.

În comentarii, cei care o urmăresc i-au atras atenția că posturile ei au fost un „pericol pentru femeile tinere”, motiv pentru care ar trebui oprită.

Bloggerița a recunoscut faptul că pune pe contul său imagini plătite, dar i-a îndemnat pe fani să își amintească, înainte de a face comentarii dureroase sau abuzive și a-i târî numele în noroi, că în fotografii este o persoană reală despre care pot face cercetări pentru a afla cum este cu adevărat.

„Eu sunt și voi fi bine și după această experiență hidoasă” a transmis ea fanilor.

Citește și: 

De ce Serena Williams nu sărbătorește ziua de naștere a fetiței sale

A murit unul dintre membrii trupei Nick Cave & The Bad Seeds

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter