4 târguri de Crăciun la care merită să mergi

De Adina Rosetti, pe Ultimul update Miercuri, 27 aprilie 2022, 11:45

Se apropie Crăciunul şi e vremea pentru cumpărături şi distracţie. Târgurile de Crăciun sunt cea mai bună idee pentru a-ţi petrece timpul liber şi a face shopping de cadouri pentru cei dragi. Iată 4 târguri de Crăciun cool la care merită să faci o vizită.

Marché de Noël Târgul cadourilor de designer (10-11 decembrie)

Marché de Noël, târgul cadourilor de designer, este o reprezentație de weekend cu totul sclipitoare: design, atmosferă, cadouri, good taste&smart people. Fiecare designer a pregătit ceva special – și sunt 85 de participanți, așa că ai ce descoperi; dacă vrei totuși un sneak peak, iată trei lucruri pe care le găsești în weekend la NOËL: cel mai cool produs de sezon (sfeșnicele modulare care te fac designer de obiect), tehnotradiția (un experiment reușit de covoare tradiționale devenite haine), plus patru povești superbe despre implicare socială care produce design impecabil.
„Obiectele create de designerii selectați aduc ceva nou, fie că e materialul, conceptul, tehnica sau utilizarea. Asta le face cadouri de Crăciun perfecte, pentru că devin o experiență, iar experiențele sunt cel mai bun cadou din lume“, spune Dan Pierșinaru, fondatorul conceptului Marché de Noël.

marche-de-noel

Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu nr.46, sector 2, București

Orar: sâmbătă 10 decembrie, duminică 11 decembrie: 11.00 20.00

Bilet de intrare: 10 lei

Mâncare și Design (9-11 și 16-18 decembrie)

În decembrie ai întâlnire în Piața Amzei pentru cea de-a doua ediție a festivalului Mâncare și design. Timp de două week-end-uri, gasesti acolo un mix de obiecte de design, creații vestimentare, bijuterii sau jucării, realizate de designeri români.

Amzei Market Makers (Piața Amzei)

Orar: 11.00 și 19.00

mancare-si-design-2

Moș Dizainăr, târgul cadourilor fantastice (12-23 decembrie)

Cel mai fantastic dintre Moși vă invită la showroom-ul Dizainăr, pentru a alege cadouri și decorațiuni (evident!) fantastice, create de cei mai cunoscuți designeri români.
Oameni frumoși și cadouri altfel, un set-up Crăciunesc, muzică, turtă dulce și voie bună, vă așteaptă în centrul Bucureștiului, la magazinul Dizainăr, cu peste 600 de produse de design românesc: decorațiuni, bijuterii, ceramică, mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri și multe altele!

Showroom-ul Dizainăr, str. Puțul cu Plopi, nr 17 (lângă Cișmigiu)
Orar: Luni-Duminică, între 12.00-21.00
Intrarea libera

mos-dizainar

V for Vintage Christmas Concept (17 -18 decembrie)

O selecție de cadouri creative, atent curatoriată de V for Vintage și Artmark, care te răsfață vizual, tactil, olfactiv și gustativ. Vei gasi acolo obiecte de ceramică sau porțelan, bijuterii și accesorii de autor, design de obiect, articole de design vestimentar, minunate creme și parfumuri bio, vintage autentic. Pentru delectarea tuturor simțurilor, la Christmas Concept ai o selectie extinsă dedicată artei culinare – gourmet. Artmark te întampină cu o expoziție a numelor de referinţă în arta noastră plastică, precum: Ştefan Luchian, Iosif Iser, Camil Ressu, Ştefan Dimitrescu, Nicolae Dărăscu, Nicolae Tonitza,Theodor Pallady, Gheorghe Petraşcu, Rudolf-Schweizer Cumpăna, Alexandru Ciucurencu, Corneliu Baba.
Galeriile Artmark (Palatul Cesianu Racoviţă, Str. C.A. Rosetti, nr. 5
Orar: sâmbătă și duminică de la 11:00 până la 20:00.
Bilet de intrare 10 lei.

v-for-vintage

Citește și 8 motive pentru care cheltui mai mult de sărbători

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter